Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kusursuz Motorlu, Kaportası Değişensiz, Yepyeni LPGli, 98 Fiesta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

celalselduz

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Nis 2016
Mesajlar
49
Yaş
34
LÜTFEN TÜM AÇIKLAMAYI SONUNA KADAR OKUYUNUZ. ARACI AÇIKLAMAYA GÖRE DEĞERLENDİRİNİZ.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...nsiz-yepyeni-lpgli-98-fiesta-566277541/detay/


1998.

Ford Fiesta Flair 1.25 16 V 75 bg.

Sahibinden.

181.000 km. Bu araçların km saati beş hanelidir, yani 99.999 km'den sonra sıfıra döner. Biz ilk sahibinden alınmış olduğundan, muayene kayıtlarından ve motor durumundan dolayı aracın km'sinin orijinal olduğunu teyit edebiliyoruz. Sitede utanmadan 18-20 senelik aracının orijinal 60-70-100-110 bin km'lerde olduğunu iddia edenler var, bunlara itimat etmeyiniz, özellikle çok sahip değiştirmiş araçlarda km saatinin kaç tur attığını tespite imkan yoktur.

1998'den 2016 yılının sonuna kadar tek sahibi olmuş bir araçtır, elden ele gezmemiştir.

Kaporta değişeni yoktur. Sadece arka tampon değişmiştir.

Tek bir kazası vardır. 1 ay önce sıkışık trafikte arkadan bir araç çarpmış ve tampon da o zaman değişmiştir. Kaza resmi mevcuttur. Tek hasar kaydı budur ve çok cüzi bir miktardır.

Ön kaput ve arka bagaj kapağı boyalıdır. Sağ ön çamurlukta bölgesel boya vardır.

2017 Nisan ayında ekspere sokulmuştur. Tüm yazılanlar eksper onaylı bilgilerdir.

LPG ilk kez 164.000 KM'de tarafımca taktırılmıştır. Bundan önce LPG değmemiş bir motora sahiptir. İtalyan Wentgas markadır ve 2 yıl garantilidir.

174.000 KM'de LPG 10.000 KM bakımı yapılmıştır.

LPG takıldıktan sonra 2017 Nisan ayında muayenesi yaptırılmış ve LPG ruhsata işlenmiştir. Muayenede en ufak bir problem çıkmamıştır. Frenlerinde sapma oranları sıfır seviyesindedir. 2019 Nisan ayına kadar muayene derdi yoktur.

Şehir içi 18-23 kuruş civarında yakıt tüketimi değeri mevcuttur.

Sitede aynı araçtan koymuş olan bazı kişiler araçlarında LPG takılı olmamasıyla övünmektedir. Bu cahilce bir harekettir. Bu araç her ne kadar 16V bir motora sahip bile olsa, sonuçta eski sistem bir araçtır ve tecrübeyle sabittir ki şehir içi 40-50 kuruş arası değişen bir benzin tüketimine sahiptir. (9-10 lt/100 km) LPG takmak tek çaredir. Yakıt cimrisi falan değildir, bunlar dolandırıcı laflarıdır.

170.000 KM'de araç 10.000 KM bakımı yapılmıştır. Tüm filtreler, motor, şanzuman, direksiyon hidroliği yağları değiştirilmiştir.

169.000 KM'de Baskı balata seti değiştirilmiştir.

160.000 KM'de Devirdaim değiştirilmiştir. Motor suyu yenilenmiştir.

163.000 KM'de Ön fren diskleri değiştirilmiştir.

163.000 KM'de Tüm fren balataları değiştirilmiştir.

174.000 KM'de ön fren boruları ve kaliper pistonları değişmiştir. Fren yağı yenilenmiştir.

166.000 KM'de Yağ kaçıran şanzıman körüğü değiştirilmiş ve şanzıman yağı yenilenmiştir.

166.000 KM'de Ses yapan motor fanı sıfırı ile değiştirilmiştir.

163.000 KM'de Çatlak ön cam değiştirilmiştir. Problemli ön cam fitili komple yenilenmiştir. Cam değiştirilirken paslandığı görülen kasa kısmı komple taşlanmış ve düzeltilmiştir.

Araçta paslı ve çürümüş hiçbir yer bulunmamaktadır.

Led gündüz farı takılmıştır.

Arka orta led stop lambası takılmıştır.

2 ön kapı 2 arka pandizotta bulunan hoparlörler sıfır pioneer hoparlörler ile değiştirilmiştir.

Ön kapıdaki 2 tweeter sıfırları ile değiştirilmiştir.

Aracın orijinal kasetli teybi sökülerek bluetooth, usb, aux özellikli sıfır teyp ile değiştirilmiştir. Orijinal teyp de alıcıya teslim edilecektir.

Kötü durumdaki anten sökülerek sıfırı ile değiştirilmiştir.

Ön ve arka silecekler sıfırlarıyla değiştirilmiştir.

2017 Ekim ayında egzoz muayenesi yapılmıştır, iki sene egzoz muayenesi derdi yoktur.

166.000 KM'de Çok iyi durumdaki orijinal koltuk kılıflarını korumak amaçlı koltuk kılıfı yaptırılmıştır. Yaptırılan koltuk kılıfları 1. Sınıf yüksek kalite terletmez kumaştan imal piyasadaki en pahalı kılıflardandır. Gidip döşemecilerden rastgele alınmış kılıf değildir.

166.000 KM'de Yan camlara 1 numara, ön ve arka camlara yarım numara 5 yıl garantili monza cam filmi yaptırılmıştır. Cam filmleri trafik kontrolünde sıkıtı çıkarmayacak ancak sürüş konforu sağlayacak derecededir.

Araç için özel üretilmiş tam uyumlu rüzgarlık takılmıştır.

Halı paspaslar havuzlu kauçuk paspas ile değiştirilmiştir.

Kırık tavan lambası orijinal sıfırı ile değiştirilmiştir.

Eski sahibinin park ederken yapmış olduğu kaza nedeni ile sol arka kapıda oluşan göçük boyasız göçük düzeltme ile düzeltilmiştir.

168.000 KM'de Araca komple makine ile megularis pasta cila uygulaması yapılmıştır.

Sarkma yapan motor kaput altı keçesi değiştirilmiştir.

Tavanda dış kısımlarda hafif güneş yanığı mevcuttur. Ortada ve aracın herhangi başka parçasında güneş yanığı yoktur.

Aracın üstünde 2016 aralık ayı üretimi sıfır 4 adet kış lastiği takılıdır.

Orijinal çelik jantlar aracın üzerindedir.

Araca rot balans ayarı yapılmıştır. Bu ayarlar yapılırken direksiyonda titremeye sebep olan lastik contaları değiştirilmiştir.

Bir sonraki yağ ve filtre değişimlerine 5000 km vardır.

Yapılan tüm işlemlerin faturası ve fotoğrafları mevcuttur.

Aracın yedek anahtarı, kitapçığı ve orijinal faturası dahi mevcuttur.

Araç çeşitli motor, kaporta ve elektrik ustalarına gösterilmiştir. Hepsi de aracın en ufak bir problemi olmadığını belirtmişlerdir.

Sitede o şekilde olduğunu iddia eden araçların aksine, bu araç uzun süre en ufak bir masraf yapmadan anahtarı çevirip sürüp gidecek bir araçtır. Fiyatı da buna göre değerlendiriniz.

Araç fiyatı muadillerine göre yukarıdadır. Bunun sebebi araçta yapılacak en ufak bir masraf olmamasıdır. Söylenen her şey faturalı ve eksper raporludur. 15-16 bin lira civarına da belki bulursunuz ama hem yakıtları uzun vadede canınızı yakar hem de aracın arızasından sanayilerden çıkamazsınız. Bu aracın en ufak bir titremesi, üflemesi, gıcırtısı, yağ kaçağı, su kaçağı, çatlak bozuk veya çalışmayan aksamı yoktur. Tabiri caizse saat gibidir.

Hidrolik direksiyonu ve boyutları nedeni ile şehir içinde ve trafikte kullanmaya çok uygun bir arabadır. Debriyajı ve direksiyonu yumuşaktır yormaz. Eşinize, kızınıza gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz. Bakımlı araç olması nedeni ile acaba yolda kalırlar mı diye düşünmenize gerek kalmaz, ayrıca kullanım kolaylığı nedeni ile onlar da rahat eder.

Aracı akşamları Beylikdüzü'de görebilirsiniz. Gün içinde haberleşerek Bahçelievler'de görebilirsiniz. Çalıştığımdan dolayı ustaya servise götüremem, sadece ciddi alıcılarla ekspere götürebiliriz.

Mesaj ile ulaşıp aklınızdakileri sorabilir veya telefonla ulaşabilirsiniz.



















 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt