Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon iki cam arası piano black kısımı kaplama

yangsagan

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Nis 2016
Mesajlar
103
Yaş
38
Merhaba arkadaşlar. Aracımı alır almaz kaput filmi yaptırırken koruyucu olması açısından iki kapının arasındali bölgeye de kaput filminden yaptırdım. Maalesef bildiğiniz gibi o kısım çok çiziliyor.
Geçen internette o kısıma karbon fiber kaplamış bi aracın resmini gördüm paylaşayım dedim. Belki ilgilenen olur. Üstteki benim araca yaptırdığım. Sadece yakından bakınca belli oluyor.20161120_085659.jpgScreenshot_2017-02-01-23-32-52.png
 
Sizinkife iyi bir yöntemmiş keşke zamanında bizde kaplatsaydık :)
Pasta cila atarken piank black yerlerede geçtim çiziklerin çoğu gitmişti fakat tekrardan kısa sürede oluştu..
Karbonfiber çok profesyonelce kaplanmış gibi fakat çok iyi..
Kim yapıyor nerde yaptırılıyor öğrensek iyi olur
 
Bende forumdan çok çizildiğini öğrendiğimden yaptırdım. Hatta fabrikada üzerine beyaz bir koruyucu etiket yapıştırıyorlar onları bile çıkarttırmadım. 1 gün öyle gezdim ikinci günü kaput filmi ile beraber yaptırdım.
Ama karbon fiber görünümlü olan gerçekten çok iyi ve profesyonel duruyor bende çok beğendim.
Çizikler için plast x kullanabilirsiniz. Faydalı olur. Ama tekrardan oluşmaması için film kaplama vs. Birşey gerekiyor.
 
Tavsiye ederim. Arkadaşımın aracında çizikleri görünce iyiki yaptırmışım dedim. Ancak ben kaput filmi ile kaplattığımdan mat oldu. Daha ince bir film, hatta vam filmi olursa daha iyi olabilir. Sonuçta sadece kılcal çizik oluyor
 
Geri
Üst Alt