Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 Leon Plakalık Lambasıyla ilgili sorun ? :/

oguzhan3439

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Haz 2016
Mesajlar
16
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Geçen gün aracıma led plakalık lambaları taktım arıza lambası yakmayan ve lambaların üstünde soğutucu mevcuttu. Ancak plakalık lambalarının takıldığı yerde elektrik akımını geçiren yere değiyordu taktığımda. İlk başta anlamadım ne olduğunu kesmişti taktığımda, sonra çıkartıp daha gevşek sıkıştırmadan taktım. Sonra tekrardan kesti muhtemelen kısa devre yaptı ancak sonra orijinal ampullerini taktım bu sefer onlarda yanmamıştı. Şuan plakalık lambalarının olduğu bölüme elektrik gelmiyor. Elektrikçiye götürdüm sigortalar atmamış ve arıza lambası yakmamıştı ancak arkaya elektrik gelmiyordu. Elektrikçide elektrik panosunun kartı gibi bir şey olduğunu söyledi. Araç güvenlik açısından arkaya elektrik vermiyor dedi. Bu panoya zarar vermiş olabilirsin dedi. Vaktim olmadığı için başka elektrikçiye götüremedim. Şuan plakalık lambalarım yanmıyor. Daha önce başına böyle bir olay gelen arkadaşımız var mı ? Veya bu tarz olaylardan anlayabilen yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Aynısı benim başıma geldi kendini korumaya alıyor. Akünün kutup başlarını söküp yeniden takarsan çalışmaya başlıyor iyi günler :)
 
Geçmiş olsun plakalık ledlerinde oraya temas etmeyen modelleri var onlara bakmanız gerekecek
Araç kendini korumaya aldığı için de oraya elektrik göndermiyor ister kutup başını söküp takın ister orjinal ampülleri takıp bir süre kullanın bir iki sefer çalıştırmada sorun olmadığını düşünüp enerji verecektir

Buluşma ve iletişim için profilde bulunan numaradan iletişime geçebilirsiniz
 
Geri
Üst Alt