Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

periyodik bakım

Merhaba,

Bugün Bostancı sanayi'deki Özelçi servis'e giderek 30.000 bakımını yaptırdım. Servisteki ilgi ve sorularıma verdikleri cevaplar bence tatmin ediciydi. Şenol usta bakımı yaptı. Zaten bakımda değişenler malum.. takribi olarak 1 saatte işimi hallettim. Kullandıkları parçalar, fabrika'da araca takılanlar ile aynı marka'da ürünler. Genel olarak gidilebilir diye düşünüyorum. En azından bundan sonrasında benim servis tercihim Özelçi olacaktır..
 
Bugun bende servisi aradım 2 yıl bakım(30.000) bin verilen fiyat 680 tl dendi dısardan araştirdım yag hariç orjın hava flt. Polen ve yag flitre 100 lira yag da castrol edge pazarlıklı fiyat 120 tl degiştirme yede 30 filan fiyat verdiler
 
Günaydın, ben Özelçi'ye gitmeden önce Kayadibi'ni aradım. 30.000 bakımı için 800 TL fiyat verdi. Zubizu kullanıyorsanız %10 indirim var dediler. Kayışdağındaki Herford Bosch servisini aradım. Yakıt filtresi ve buji hariç 350 TL + KDV fiyat verdi. Yakıt filtresi 75 TL'miş. Özelçi'den yakıt filtresi dahil (bujiler hariç) 500 TL (KDV dahil) bakım ücreti verdim.

Aslında özel servislerde fiyatlar üç aşağıda beş yukarı aynı. Bosch servisi bütün filtreleri bosch marka kullanıyordu. Özelçi fabrika ne marka kullanıyorsa onu kullandı. Bence gerisi bakım sırasında servisin ilgisi ve ustanın işini düzgün yapması, aranızda geçen muhabbetin hoşluğu ve sizi memnun bırakması.

NOT: Bu arada yağ 4 lt kullanılıyor 127 TL civarında bir fiyatı var. Bakım ücreti içinde 120 TL civarında işçilik de dahil. 4.000 - 5.000 km sonrasında 1 lt daha yağ eklemekte fayda var dedi bakımı yapan usta.
 
ben 30 binde bujileri değiştirtmedim, 15 bin bakımı doğuşta 30 bin bakımı özel serviste yaptırdım. umarım bi sonraki seferde serviste yaptırırım. :)
 
Dün seat doğuş oto çankaya servisinde 15.000 bakımını 565 liraya yaptirdim. Araç ibiza 1.0 75hp. Bilginize
 
Geri
Üst Alt