Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Krom

Levent12

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Nis 2016
Mesajlar
5
Yaş
32
Arkadaslar merhabalar bi konu da varsa görüşlerinizi rica edeceğim. 2005 ibiza stella aracim var. Kapı kolları yan ayna ve kapı citalari siyah aracimin kendisi beyaz. Bahsettiğim parçalara krom kaplama düşünüyorum. Kapı kolu internette var bulabiliyrum ama diğer parcalara ulaşamadım. Bilgi ve görüşlerinizi için şimdiden teşekkürler
 
yurtdısı sıtelerınden bulabılırsın krom bı zaman sonra atma yapıyor arabada kromu sevmeyenlerdenım :D
 
Haklı olabilirsin dadaş34 kardeş ama siyah hos görünmüyor. Daha tecrubelisin belki bana göre krom kaplama haricinde ne yapılabilir boya olurmu sence?
 
Haklı olabilirsin dadaş34 kardeş ama siyah hos görünmüyor. Daha tecrubelisin belki bana göre krom kaplama haricinde ne yapılabilir boya olurmu sence?
boya olur kardeşim beyaza kırmızı yada pıano black sıyah ama bunların dısında metalık grı de cok güzel durur gri favorım aracının resmını atarmısın bakalım bı ona göre fıkır uretelım
 
Arabam bu...
[doublepost=1463668796,1463668738][/doublepost]Desen kaplama sponsoru tam olarak nedir ve kimdir seckin2001
 
krom orjınalıde var yalnız krom aracı basitleştirir çakması da var
 
Geri
Üst Alt