Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ZR1 vs. SV/R35/R8 V10/599 GTB/GT2..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
SV AWD, 30kg daha hafif bi parça daha güçlü, daha iyi ağırlık dağılımına sahip olmasına rağmen arkasındaki ZR1'den kurtulamıyo..velakin süper bi test değil limitte girdikleri belli olan 2-3 virajda da durum farklı değil zaten..bi yerde ZR1 tamamen yerde kesiliyo.. :)

http://www.youtube.com/watch?v=c9wbe2HNrAg

bu testte fren, skid, slalom ve kalkışları test ediliyo bunun yanında da pist performansları..pistte arka düzlükte dahi son hızı nerdeyse gören ZR1 pistte 1sn. daha hızlı tur zamanı elde ediyo..

http://www.youtube.com/watch?v=mC-PQca6FJU&NR=1

Top Gear'ın karşılaştırması..
Jeremy tadına bayılıyo R8'in.. :D :D
velakin Audi'nin fiyatlarına ekstralarına ve özellikle fabrikadan kendiniz teslim almak istiyosanız vermeniz gereken 500 Sterlin'e anlam veremiyo..ve tabii ki Audi'nin soğukluğuna..ZR1'in de kusurları aynı şekilde gösteriliyo..
Stig de ZR1'i daha önceden getirebiliyo turun sonuna R8'e göre..Jeremy R8 daha iyi bi zaman yapabilir demesine rağmen önde kalıyo..
RWD olmasına rağmen daha dengeli AWD'yi geçmiş oluyo..

http://www.youtube.com/watch?v=cVYWDmRSdlg

bu videoda karşılaştırlan araçlardan iyi olmasının yanında..
toplu drag'da ZR1 saf gücünü gösteriyo ve hepsini geçiyo..

http://www.youtube.com/watch?v=OZlGMX8G3B4&feature=related

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

testlerin sonucunda nerdeyse her alanda galip gelen taraf ZR1..

olmasa bile yeterli param alsa kesin ve kesin alacağım bi otomobil olurdu ZR1..bütün Avrupa ve Uzak Doğu otomobillerine kafa tutup geçebilcek kıvamda artık Corvette ZR1.. ;)

yeri gelmişken tekrar paylaşayım ZR1'in bu kadar iyi durmasının altında arkada Enzo önde de FXX fren sistemi kullanmasıdır..
 
en güncel you tube jammer linkinide paylaşıverde izleyim şunları
 
Yiğidim ZR1 bilmemde bu saatte videolar o kadar guzel geldıkı anlatamam :) Saol ;)
 
Erhan'ım ZR1'in diğer videolarına ya da yazılarını oku çünkü bu araç Amerika'lıların tarihte yaptığı totalde en iyi seri üretimi..neden apartmanın otoparkında yok şuan ona yanıyorum.. :D :D
bu arada ne demek.. :)

---------- Post added at 13:25 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

hele bu kadar iyi yol tutan bu kadar iyi duran başka yok zaten..
o da Amerikan'ların en büyük eksiğiydi biliyosun..
 
Geri
Üst Alt