Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

zorunlu tarafik sigrtası hk.

scgnbsl

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Haz 2011
Mesajlar
1,142
Yaş
39
merhaba arkadaşlar.
geçen hafta 19 ağstosta bursadan bir araç aldım.alığım adam muaynesini ve sigortasını 16 ağustosta yaptırmış.malum aracı ben alınca o sigortasını geri alıyor benim yeniden yaptırmam lazım.şimdi ben hala bursadayım yarın memlekete karabük e döneceğim.malum plaka değişimi için de 1 ay sürem var.sormak istediğim ben sigortayı plaka değiştikten sonra mı yapmalıyım yoksa hemen mi?yarın yolda bir çevirme olsa polis der mi bu aracın sigortası yok işlem yapacağız.yoksa plaka değiştireceğim için plaka değişiminden sonra sigorta yapsam oluyor mu?
 
Daha sonra zeyil düzenleyerek yeni plakanın üzerine alabilirsin, herhangi bir kaybın olmaz, sıkıntı da olmaz
 
19+7=26 sı son günün, sonrasında hem trafik sigortan olmaz, hem de cezalı yaptırısın. Hem de eski sigortan varsa onun indirimi kaybedersin. Şu andaki satış belgesindeki Asbis numarası ile trafik sigortası yapılacak, yeni plaka çıkınca da, plaka zeyili yapılacak. Yarın (Cuma) son günün.
 
Kasko da yapılacak ise, 19 Eylülden sonra rakam çok yükselir.
 
teşekkür ederim çağlar abi.eski sigortam yok.yarın yaptıracağım zaten.bugün biraz bilgi edindim.kaskoyuda lpg taktırımı muayne rhsat alımı sonrası yaptırmayı düşünüyorum.bayraman sonraki hafta.ilk kaskom olacak yaş 27 öğretmenim anadolu sigorta 1400 tl teklif verdi nasıl acaba fiyat
 
Geri
Üst Alt