Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ziebart Avcılar Cam Filmi Memnuniyeti..

007

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
2,619
Yaş
47
Bugün cam filmlerini yaptıralı 1 ay oldu ve kontrole gittim..Bana göre hiçbir sorun yoktu..Hatta gayet memnundum..Ön camı elden geçirdiler..Isıtarak kalan son baloncuklar giderildi..fakat şöför tarafında bişey farkettiler beni bile göremediğim..Çok az bir solüsyon kalmış camla film arasında..Önemli değil dedim beni rahatsız etmiyor dedim..Ama firma yetkilisi ileride bu sorun yaratabilir o yüzden bu camıın filmini söküp yeniden yapıcaz dedi ve ben bir coke içene kadar 30 dakikada yeni filmi gözümün önünde değiştirdiler..Bunu kaç firma yapar ki..Gerçekten teşekkürler..
 
ne guzel gule gule kullan aslında tum fırmaların bole olması lazım...
 
iyimiş valla..

Kaan abim ön cama UV için ay sonuna doğru rahatsız edebilirim seni eşlik edersen mutlu olurum..coke'lar benden olur viskili coke da olabilir tabii.. :D :D
 
.Bunu kaç firma yapar ki..Gerçekten teşekkürler..

kurumsal bir marka kullanmanın nedeni budur abi. aynı şekilde benimkide garantiden değişti kusur varmış dediğim an cevapbile vermeden yaptılar.

kapısından girmediği halde marka karalamaya çalışanlara kapak olsn bu konu.
 
cok guzel olmus valla
gule gule kullan kaan abi
 
Böyle firmalara insanın gittikce gidesi geliyor..:)Yapılan işçilik,kalite,müşteri ağırlama,ilgi alaka filan herşey on numara...
 
benim 3 arabamında filmi değişti garntiden adamlar hakkıyla yapıyorlar :)
 
%99.9 sökülen filmler hatalı/atık olarak kaldırıldığından zaten ceplerinden bişi çıkmıyodur.. :)
 
Geri
Üst Alt