Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Zed4

Çöllü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Nis 2011
Mesajlar
4,794
Yaş
39
bmw-z4.jpg


[h=2]BMW Z4 Roadster[/h] BMW ve Roadster; otomobil tutkunlarının kulağına müzik gibi gelen iki terim. BMW Z4 Roadster, en saf hâliyle bir sürüş keyfi senfonisidir. Uzatılmış motor bölümü kapağı, kısa aks dışı mesafeler ve alçaltılmış arka aksa yakın bir oturma konumu gibi klasik özellikler; yeniden yorumlanmış ve açılır hard top tavanla mükemmel bir uyum içerisinde çalışır. Tek bir düğme dokunuşuyla, tavan arkada gözden kaybolur ve kapandığında coupé tarzı bir siluet yaratır.
Olağanüstü hava koşulları koruması ve geniş arka cam mükemmel bir sürüş ortamı yaratır, motor bölümü kapağının altında ise sıralı altı silindirli benzinli motor, BMW EfficientDynamics sayesinde heyecan verici bir performans ve yüksek düzeyde verimlilik sunar. BMW Z4 sDrive35is, etkileyici 340 bg’ye ve 3 litre kapasiteli itici güç işlevi ile geçici olarak 500 Nm'ye yükseltilebilen iddialı 450 Nm torka sahip. Standart yedi ileri spor otomatik çift debriyajlı şanzıman (sDrive35i için de mevcut) sayesinde, sıralı altı silindirli motor 0-100 km/sa hızlanmasını hiç güç kaybı yaşamadan 4,8 saniyede tamamlar.
 
Bunun içine bindim kaputu bizim araba kadar neredeyse ön görüşü bi garip çok uzunnn önü ama fena yav bmw işte :D
 
Geri
Üst Alt