Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

[[[[[[ Youtube'dan 500.000$ ödüllü yarışma ]]]]]]

dgkndmrr

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Kas 2011
Mesajlar
3,517
Sinemadan ve film çekmekten hoşlanıyorsanız YouTube'nin yarışması ilginizi çekebilir. YouTube, 15 dakika içinde en iyi hikaye anlatan kişiyi arıyor. Kazanan kişi ise 500.000 dolar para ödülü, "Robin Hood" ve "Gladiator" gibi ünlü filmlerin yapımcısı Ridley ****tt ile çalışma fırsatı ve Venedik Film Festivaline gitme hakkını sunuyor.



Youtube'a yükleyeceğiniz 15 dakikalık video için herhangi bir tarz sınırlaması bulunmuyor. Bririncinin 3 Eylül'de ki 31. Venedik Fim Festivali'nde açıklanacağı yarışma 2 Şubat 2012'de başlıyor.


Yarışma hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
 
Zaman zaman bu tarz işlerle uğraşan kişiler azda olsa çıkıyor belki bizim forumumuzdada vardır haberleri olması açısından açmak istedim konuyu bencede çök iyi para.
 
İyi değil mükemmel para .. İnşallah bir TÜRK alır bu parayı..
 
Geri
Üst Alt