Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yorumlarınızı bekliyorum

demirbjk

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Eyl 2012
Mesajlar
28
Yaş
39
yaklasık bir ayönce leon aldım 2008 model almadan önce 5664 e sorgulama yaptıgımda bir tek kazası cıkıyordu plaka değiştirmedim şimdi sorgulamada iki adet hasar kaydı var ve biri 14500 tl . ayrıca mesajda gelen muayne bilgileride kafamı karıstırdı 02,11,2011 31285 km , 04.01.2011 13060 km bu nedir böyle ya ruhsatta yazan 11.ayın 2si peki ya diğeri ne oluyor yorumlarınızı bekliyoruum beyler.
 
hayır yani abi bu 5664 beni arabadan soğuttu ya :(
 
he birde erya eksperitizinde araçta sağ iki kapı işlem görmüş ve boyalı onun haricinde birşey yok
 
O kayıtlarda bazı yanlışlıklar olabiliyor. Plakanın ait olduğu eski aracın bilgileri de olabilir. En güzeli kasko acentenizi arayın. Acenteden biriyle sohbetiniz olduğunu varsayıyorum, gerçi olmasa da farketmez yardım sonuçta. Neyse, acenteden hasarla ilgili detaylı bilgi isteyin. Onlar sistemden daha fazla detay görüyorlar.
 
Muhtemelen plakayı sen deil senden önceki sahibi değiştirmiş bir aracın aynı sene içinde iki muayeneye girmesi anlamsız bide aracın ilk trafik tescil tarihi model yılı ile tutuyormu
 
Tremerden baktirmaniz en mantiklisi plaka sizden önce değişmiş olup ama maliye kaydına yeni girilmistir benimde eski golfumde basıma geldi böle birşey canını sıkmaya değmez bence sase numarasından baktir kafan rahat olsun bence ben öğle yapmıştım
 
ruhsatta felan hersey normal tarihler tutuyorda işte yarın bi tramer den baktırayım
 
Geri
Üst Alt