Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

YOLUNUZ AYDINLIK BAHTINIZ HEP ACIK OLSUN SCW

ahmet6334

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
30 Nis 2015
Mesajlar
804
Yaş
38
Degerli dostlarım kullandıgım ampüllerin cok faydasını gördüm..
Sizlerle paylaşmak istedim Kısa ve Uzun Farlarımda kullandıgım bu ürün karanlık ve uzun yollarda cok Başarılı ÜRÜNÜ TAVSİYE EDERİM..
Philips H7 X-Treme Vision %130 fazla Işık 3700K Xenon netliğinde görüşe en yakın ışık rengi ve görüş açısı sağlamaktadır.
Araç Muayenesinde engel teşkil etmez sorunsuz geçer. H7 3700 Kelvin ISO14001 - ISO9001 - ECE - E13 - E1 - TÜV 2 Adet far ampülü içeren özel ambalaj.
PHILIPS Kalitesi.
Güçlü Işığı sayesinde daha uzun bir mesafeyi aydınlatarak yola odaklanmanızı kolaylaştırır.
Güçlü Işığı karşıdan gelen aracın camına yansıdığında soft ışık kırılması özelliği ile karşıdan gelen sürücüyü rahatsız etmeden daha net bir görüş imkanı sağlar,daha uzun bir mesafeyi aydınlatarak yola odaklanmanızı kolaylaştırır.
Normal piyasa ampullerine göre %130 daha fazla ışık miktarına ve 5 kat daha uzun ömürlüdür...;)Screenshot_2015-11-05-16-55-52.jpg
Resimdeki bisikletliye ve tabalaya Dikkatli baktıgınızda durum ortada.
 
Son düzenleme:
Öneri için teşekkür ederim.
Osram Night Braker'a geçiş yaptım ve hala yeterli aydınlık sağlamadığını düşünüyorum. Osram kullandıysanız aradaki farkı değerlendirebilir misiniz?
 
@eryayli 2015 model araclar osramlar la cikıyo fabrikadan zaten kullandım
xreme vision %130 gectim cok berrak ve mükembel yolu enine boyuna acıyor..
 
@KİREÇ başkan ampülü al her sellektörde beni hatırla nürburgring de aç solu de kireç solda de yeter kısa ve uzunlara tak yolun bahtın acık olsun saygılar..
 
Beyler bu ampuller konusunda biraz bilgi verebilecek arkadaş var mı? Yeni kasa İbiza aracım var kısa, uzun ve sis farlarının ampullerini değiştirmek istiyorum hangi model almam gerekiyor ve elektrik aksamında vs değişiklik işlem falan gerektiriyor mu? şimdiden tşk ederim.
 
Geri
Üst Alt