Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yolda nerde yenir

- 48 -

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Tem 2010
Mesajlar
1,969
Yaş
54
Arkadaşlar burada..Türkiye'nin neresi olursa olsun..uzun yolda giderken tavsiye edeceğiniz mola yerleri ve özelliklerini yazalım dedim..
nerde ne yenir?
neresi ucuzdur..
kesinlikle tavsiye sakın pas geçmeyin dediğniz yerler..

güzerkgah da yazalım..örnek ankara adana yolu üzerinde..aksaray'a gelmeden FİLANCA dinlenme tesisi buranın pirzolası güzeldir...şeklinde

Teşekkürler
 
İstanbul'dan Bodrum..
Selçuk'ta çöp şiş..Yandım Çavuş diye aklımda kalmış mekanın adı..orası olması da şart değil hepsi güzel yapıyo..İzmir'e bağlı sanırsam..
 
istanbul-kuşadası..

susurlukta Yörsan tek geçerim.. çiğ öğrek ve harika bi ayran :eek:key:
 
bolu dağında Filiz Makarna ' nın restauranti tüm yemekleri leziz.. fiyatlar normal..
 
Susurluk - Yörsan tesisleri..

Bozüyük - Ömür tesisleri

İzmit - Meşhur bi kuru fasulyeci var,adı aklıma gelmiyor...

Sivrihisar - Nasreddin Hoca Tesisleri..
 
Bursa-İnegöl yolunda Barakfakih beldesi...İnegölden Bursaya giderken sağa ayrılıyorsunuz... Anayoldan 3 km ayrılıyorsunuz ve Barakfakihe geldiğinizde şok... Çünkü orası bir kasap köyü... Sağlı sollu kasaplar içeriye giriyorsunuz(herhangi birine) 1 kilo köfte yarım kilo beyti(beytinin lavaşla değilde etle sarıldığını orda öğrenirsiniz) 1 kiloda pirzola alıp arka kapıdan asmaların altına konulmuş şeftali bahçeleri ile iç içe olan masalara oturuyorsunuz... Dilerseniz ordaki görevliler dilerseniz kendiniz mangalın başında duruyorsunuz... Çoban salata kaç kişilik isterseniz... Kesme yoğurt ve litrelik kola... Tam bir piknik havası... Mangalları her zaman yanıyor beklemek yok... Etler pişiyor kocaman bir kayık tabağa konuluyor ve masanın ortasına servis ediliyor... Fiyatlar bildiğimiz kasaplardan daha ucuz... Kesinlikle tavsiye ederim...
 
Abi çok güzel bir konu olmuş.

Balıkesir tarafında bir yer var adını tam kestiremiyorum babamdan öğrenir yazarım. 2 katlı büyük bir yer kendi kasapları var. Deli gibi yiyorsun 5 kişi 50tl verip kalkıyorsun. Herşey taze ve leziz. Valla karnım acıktı :)

manisada köfteci ramiz var. Ordaki köftelerle burada yediklerimiz (köfteci ramiz) lerin alakası yoktur. Orasıda tavsiye edilir.

+yco diyorum bide :D
 
antalya - alanya yolu, aksu mevki, şimşek köfte piyaz..süper..fiyat normal...
 
ankara-kuşadası aydına girmeden selçuğa 50 km falan kala ali dayı mı ne öyle bi kahvaltıcı var gece yola çıkıp sabah ordan geçerseniz kesinlikle şiddetli ve şiddetle tavsiyemdir :)
 
Geri
Üst Alt