Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yol bilgisayari yakit tuketim verileri

jvfc

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Mar 2013
Mesajlar
119
Yaş
41
Merhaba arkadaslar,
2012 leonun yol bilgisayarinda hepimizin bildigi uzere iki farkli yakit ortalama tuketim verisi var. Bildigime gore (ki yanlissam lutfen duzeltin cunku emin degilim) bunlardan 2 olan sayaci sifirlayana kadar toplam ortalamayi, 1 olan ise belli bir menzili olcuyor.
Soru su; 1 olani ne zaman sifirlaniyor? Zira bazen arabayi stop ediyorum, 1 saat sonra kaldigi yerden devam ediyor. Bazen de 0'da tekrar basliyor.
Ilave olarak da sunu soylemek istiyorum, 2 olanin ortalam tuketimini bir kac kez depo doldurma yontemi ile test ettim ve hepsinde de yol bilgisayari ile ayni verileri elde ettim. Bu cok guzel birsey cunku diger marka aracalarimin yol bilgisayarlarinin hic biri dogru olcmuyordu.
 
Kullanan arkadaşlar sorularınızı cevap vereceklerdir.
 
1. ortalama kısa güzergah ortalamasıdır.. yada gün içerisinde farklı zamanlardaki kullanımların ortalamalarını tespit eder.. hiç saat turmadım ama aradan 6 saat geçince sanki kendini sıfırlıyor.. :eek:key:
 
1. yol bilgisayarı 2 yaklaşık 2 saatte bir kendini sıfırlıyor. Veya OK tuşuna basılı tutarak 1. yol bilgisayarındaki bütün verileri kendiniz sıfırlayabilirsiniz.
2. yol bilgisayarı içinde tam emin değilim ama belli bir yüksek kullanım süresinden sonra sıfırlıyor kendini.
 
benim bildiğim 1. veri 2 saatte sıfırlanıyor
2. veri siz sıfırlayana kadar sıfırlanmıyor galiba
ama 1den eminim vw de çalışan makine mühendisinden aldığım bilgi
 
Tesekkur ederim cevaplariniz icin. 2 saatte bir derken, stop ettikten sonra iki saat degil mi? Yani stop ettikten 1 saat sonra tekrar hareket edersem sifirlanmadan devam ediyorum yani?
 
Tesekkur ederim cevaplariniz icin. 2 saatte bir derken, stop ettikten sonra iki saat degil mi? Yani stop ettikten 1 saat sonra tekrar hareket edersem sifirlanmadan devam ediyorum yani?
aynen abi kontağı kapattıktan sonra 2 saat geçince sıfırlıyor 1 saat sonra açarsanız kaldığı yerden devam eder
 
Kitapçıkta yazıyor olması lazım. Gidince olmazsa bakıp yazayım. Ama yanlış hatırlamıyorsam 1. değer gün boyunca tutuluyor (biz sıfırlamadığımız sürece) diye biliyorum.
 
Geri
Üst Alt