Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yol bilgisayarında SAFE yazıyor...

joeblack

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Kas 2012
Mesajlar
56
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar arabam çalışmıyor. sabah kontağı açtım km gösterildiği yerde SAFE die yazı yazdı. Marş vuruyor ama çalışmıyor. Önce yine olmuştu aynı şey 2,3 saat sonra denediğimde çalışmıştı. Sorun ne Sizce?
 
Geçen bir arkadaşın başına da gelmişti bu durum
 
servise bir danışın isterseniz..
 
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar...
 
sorun çözğldümü acaba , sondurum nedir ?
 
yok arkadaşlar bir defa sildiler hatayı olmadı yarı tamire götürecem
 
Mrb arkadaşlar dün özel servise götürdüm aracımı cihaza bağladılar sinyal, el freni, immobilizer, direksiyon vs. bir sürü hata vardı ve adam immobilizer beyninden dedi. Söküp adana yada konyada yapılıyormuş göndermemiz lazım dedi. En iyisi birde antepe gideyim...
 
bu durum direkt immobilizer hatası. anahtarı çok sık yere düşürür müsünüz? hemen immobilizer beyninden şüphelenmeyin bence. sorun bence anahtardadır.
 
Mrb. Arkadaslar bu olay benim eski aracım.2006 clio hb.de basima geldi.captör denilen 2 adet manyetik rolenin verdiği bir ariza.
 
Geri
Üst Alt