Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yol Bilgisayarı yardım

mrtcntkn

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Ocak 2011
Mesajlar
1,654
Yaş
33
arkadaşlar aracımın farı değiştirildi..arıza lambasını söndürmek için vagcom a bağladılar..sanırım o sırada güncelleme vs yaptılar.. sonra abuk subuk ortalamalarla ilerlemeye başladım..bi kere kasarak okula giderken 5.8e indim..normalde kasmadan 5.2 4.8 arasında gidebiliyodum..bugün depoyu fulliym bakalım range kaç açıcak dedim..normalde 6.0 ortalamayla 850 km açarken şuanda 5.8 litreyle 670km range açıyor..acaba aracımın yol bilgisayarı programlamasına 1.4 tsi motorun yazılımını yüklemiş olabilirler mi ?benim ilk aklıma gelen olay buydu
 
1.4 TSI yazılımı yükleyemez hata verir..
 
serbay abi sadece yol bilgisayarının yazılımını öyle yüklemiş olabilirler diye düşünüyorum..birazdan gidicem eryaya ..full depo 670km range nedir ya.. :(
 
İlginç. Bi süre bekleseniz düzelmezse servise götürseniz mantıklı olur. Sonuçta hayati önem taşımıyor. Bazı şeyler kendiliğinden düzelebilir.
 
oyle bsy olamaz,arabana baglanan vag.comla alakalı b durum yok ısın ozunde yakıt ortalamasını etkıleyen baska etmenler soz konusu
 
Yol gittikçe düzeliyor ama gidebilir km.. Depoyu doldurduktan sonra kaç km yol gittin? :) Birde eski aldığın lt ile yeni aldığın lt birmi..
 
Yol gittikçe düzeliyor ama gidebilir km.. Depoyu doldurduktan sonra kaç km yol gittin? :) Birde eski aldığın lt ile yeni aldığın lt birmi..

serbay abi farım değişmeden önce ortalamada hiç bi sıkıntı yoktu..baya iyiydi
farım değiştirildi ortalama 8-10 oluyodu basmasam bile..yarım depo kullandım öyle ..bugün ışığım yandı fulledim..800 850 km range beklerken 670 çıktı ..deliye döndüm
 
Bendede ilk aldigim zamanlarda depoyu fulledigimde range 800-850 km gosteriyordu. Su an ayni sekilde depoyu fulledigimde aynen senin gibi range 650-700 km gostermeye basladi. Fakat toplamda gittigim km degismedi. Araci aldigimdan beride (aralik 2010) guncelleme yaptirmadim. Bence guncellemeyle alakali bir durum degil gibi gorunuyor?
 
şimdi eryadan geldim..onlarda aynı şeyi söyledi..bakalım ilk defa yaşadığım için trip KM yi de sıfırladım..ordan görücem..
umarım ondandır ..
 
bugün yüzümü güldüren olay oldu..60km kullandım aracı ortalamayı 5.8 de tuttum ve sonuç ..
dh8y77.jpg
 
Geri
Üst Alt