Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yol bilgisayarı sorusu

theteacher

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Nis 2012
Mesajlar
8
Yaş
40
Selam arkadaslar.ben de aranıza yeni katıldım.2 hafta önce ibiza 1.4 signo sahibi oldum.fakat ilk sahibi kullanım kılavuzunu kaybetmiş.dün yol bilgisayarında INSP diye bi işaret belirdi ve yanında anahtar işareti var.(ingiliz anahtarı)servise git mi demek istiyo acaba.periodik 10 bin bakımına 2 bin km var.onun uyarısı olabilir mi?bilgilerinize paylaşırsanız sevinirim.simdiden tesekkürler.
 
Periyodik bakım zamanın geldiğinin göstergesidir... INSP yi ve yanındaki anahtar işaretini söndürmenin bir yolu var ama siz nasıl olsa servise gideceksiniz orada söndürürler... Telaşlanmanıza gerek yok...
 
Cok tesekkürler Bahri bey.INSP nin açılımı nedir acaba ? In the service Point falan mı? :) ben ingilizce öğretmeniyim de.böyle bi açılım yaptım.
 
:) inspection' in kısaltılmış halidir....
 
insp uyarısını silme için birkaç paylaşım olmuştu ama ben bulamadım, forumda teknik destek bölümünü incelerseniz açıklamasıda olacaktı:eek:key:
 
inspection yada In Service Period artık nasıl isterseniz :) Sonuçta servise gideceksiniz. Ayrıca kendinizi üyelerimiz bölümünde tanıtır mısınız?
 
silinmesi: kontağı açtıktan sonra, km sıfırlama düğmesine basılı tutarken araç çalıştırılıyor, 1-2 saniye daha basılı tuttuktan sonra siliniyor diye hatırlıyorum.
 
km sıfırlamaya basarken yarım kontak yap birkaç kere sıfırlanır 3-5 aracınkini söndürdüm böyle
 
araç çalışmaz durumda iken km sıfırlama düğmesine basıp basılı tutun, elinizi bırakmadan aracı çalıştırın, araç çalışır durumda iken 10sn daha basılı bekleyin, sonra seri bir şekilde parmağınızı çekip sağa doğru saati ayarlar gibi bir kere tık yapın, InSP silinir, sıfırlanan km sayacındaki eski rakamlar geri gelir ;) :eek:key:
 
Geri
Üst Alt