Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yokuş Kalkış Desteği (Hill Holder)

scorsese

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Nis 2011
Mesajlar
29
Yaş
42
Merhabalar, yeni bir üyeyim, çünkü 2-3 gün içersinde seat leon bi araç almayı planlıyorum. Model olarak 2006-2008 arası araçlara bakıyorum. Eşim leonların bazılarında yokuş kalkış desteği olduğunu öğrenince illa o özellikte olsun diye tutturdu.
Sorularıma gelirsek

1) Bu özellik gerçekten bi işe yarıyor mu ? (2-3 sn geç kayıyormus araç)
2) 2006-2008 de bu özellik standart mıydı ? Her araçta var mı? (sahibindende bazıları işaretlemiş ama bilmeden sorunca cevap alamadım)

Teşekkürler ilginiz için.
 
merhaba adem , öncelikle üyelerim bölümünden kendini tanıtman gerekiyor kurallar geregince.. soruna yanıt olarak özellik gerçekten işe yarıyor, ben 1.6 TDI DSG bir leon da denedim aynen öyle frenden çekince ayagını 2-3 sn kaçmıyor geri araç.. 2006-2008 de opsiyonel olması lazım emin değilim, olan arkadaşlar yanıtlar.. bende 2009 da aldıgım makyajlı kasa var onda opsiyoneldi.. ama şimdi sıfır alınan 1.6TDI DSG lerde standart olarak geliyor
 
Merhaba ilgine teşekkürler. Kurallara uyalım öncelikle üyeler bölümünden kendimi tanıtayım.
Sonra buradan cevapları beklerim.
 
ankara da yaşıyorsunuz gördüğüm kadarıyla eğer hill holder özelliği ile birlikte alırsanız arabanızı kesinlikle pişman olmazsınız ama makyajsız kasalarda bende varmı yokmu bilmiyorum hill holder
 
arkadaşlar mrb bende birşey sorsam . peki bu özellik sonradan uygulanabiliyor mu araçlara
 
Evet Ankara da yaşıyorum, esasında benim çokta ilgimi çekmiyor ama eşim illa olsun diye tutturdu. Bu özelliğin olduğu araç sayısı da daha az ve sahibinden.com da bi çoğu öylece işaretlemiş, konuştuğumda bilmiyolar bu özelliği. Bana kalsa ilk bulduğum temiz kasayı alırım. :)
 
DSG'lerde olması lazım zaten..
bunun yanında hill holder olsa da olur olmasa da olur bişi bana göre..gerekli durumlarda el freni zaten iş görüyo..bu nedenle hill holder konusunda ısrara gerek yok derim.. :)
 
benim makyajsız leonda bu özellik yok. ama arkadaşın jettasını kullanıyorum, onda var bu özellik ve işe yarıyor bence. olmazsa olmaz değil ama + donanım işte zarar gelmez:)
 
Geri
Üst Alt