Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yoğun istek ve tavsiye üzerine yayları takmış bulunuyorum...

karacayasin

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Ocak 2013
Mesajlar
42
Yaş
39
Herkese selamlar,

Aracı foruma koyduktan sonra yorum yapan herkes yay yay yay diye yorumuna ekleyince her ne kadar endişelerim olsa da dayanamadım ve eibach ları taktım.
Şu kadarını söyleyim bir yay arabayı bu kadar mı üst sınıfa taşır. Neden arabayı ilk aldığım gün yaptırmamışım diye pişman oldum açıkçası.

Yayın artıları:

- Aracın leylek görüntüsünden kurtuldum gayet istedğim şekilde bastı yaylar aracı.

- En önemlisi konfor, fabrikadaki arkadaşlar neden ibiza sahiplerine işkence çektirmişler. Lastiklerim 215/45/R16 olmasına rağmen çukurlarda artık en ufak bir ses yok, resmen inanamadım bu işe. Önceden çukurdan geçerken taaak tuuk alttan bir şey vuruyor gibiydi. Bu tamamen düzeldi, neredeyse passat tarzı bir konfor yakaladım.

- Konfor yanında tabiki yoltutuş mükemmel oldu. Araçla önceden 80 - 90 la girdiğim otoban yoncalarına dün 100 le denedim. Araba daha da gaz istiyordu. Önceden yana doğru esneme mevcuttu. Şimdi sanki araç ray üzerinde gidiyor.

Özetle eğer imkanınız varsa mutlaka yaptırın. Bu kadar fazla ısrar ettiğiniz için teşekkür ederim.











 

Ekli dosyalar

  • v3t8t.jpg
    v3t8t.jpg
    464.1 KB · Görüntüleme: 27
Yorumlarınızı okuyunca hepten kafaya koydummm, galiba Ocak ayında sıra bende, güle güle kullanın, hayırlı olsun.
 
Geri
Üst Alt