Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yoğun istek üzerine planlı Anadolu Kavağı

Gilgamesh

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
3,579
Yaş
50
Arkadaşlar bu ara sıkça duymuş olduğumuz sitem ve neden sorularına istinaden yarın saat 15 te buluşmak üzere spontane olmayacak şekilde bir Anadolu Kavağı çıkarması yapılacaktır. Eşlik etmek isteyen arkadaşlarımızın başlık altına gelebileceklerini bildirmelerini rica ederiz. O na göre toplanma ve güzergah düzenlenmesi açıklanacaktır. Geleceklerin muhakkak yanlarında fotoğraf makinesi getirmesi tavsiye olunur zira biz gece topandığımızdan boğazın o muhteşem kavaktan görüntüsünü çekemedik :)

DN: Söylemeyi unuttum saatin bu kadar erken olması sebebi eşlerinde bu sefer bu organizasyonda yer almasını istediğimizdendir arkadaşlar. Eşleri ile gelecek olan arkadaşlarıda bekliyoruz


BUluşma noktası : Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar için kavacık sapağından girip köprünün üstüne çıktıktan sonra düz devam edip köprülü kavşağın altından devam edin köprülü kavşağın köprüsünden çıktıktan heen sonra 50 m sonra sağ da uzunca bir cep var. İftar organizasyonunda toplanılan cep.


Anadolu yakası saat 14:00 eryada toplanıp gidiyoruz




DN 2 : Gelecek arkadaşlar için ben mangal ve bir parça mangal malzemesi getireceğim. Herkes bir parça imkanları dahilinde yiyecek ve içecek getirirse muhabbet daha da güzel olacaktır. Kendin pişir kendi ye durumu söz konusudur paralı bir mekanı gidelmeyecek ve açık havada olunacaktır. Malum başlıklardaki resimlerde örnekleri vardır :D


İsim Listesi


Mert
Cezmi abi & Filiz abla
Doğukan
Yiğit
melih
Mesut
Can
Gökhan
Koray
Bilal
Volkan Özlem Bayraktar çifti
Havva
Ferhat Cüneyt
Yılmaz Kaptan,Eşi ve ufaklık :D
Sercan
Çağlar&Tuba ve sanırım Özgür :)
Volkan&Bahar (belki nasıl oluyorsa belkiymiş)
 
abı yarın bızımkılerle gunubırlık maşukiyeye gitcektık eger gıtmezsek gelırım..
 
Tamamdır Volkan . Fotoğraf makinesini unutma ama :D
 
Yiğit gelmezsen bir daha aramam seni hadi bekliyorum cevabını şimdi... =)
 
Geri
Üst Alt