Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yni Mazda 3 yorumlarınız

vanery

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Kas 2013
Mesajlar
104
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar Martta Türkiye'ye gelmesi hedeflenen ve altın dreksiyon ödülü alan abisi Yeni Mazda 6 ise 2014 yılının yılın otomobili ödülü almasından dolayı Türkiye C segmentinde tutulacağını düşünüyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum.
4y7e5amy.jpg

e5ase5u3.jpg

9a7ysa7y.jpg

u7a6e3aq.jpg

a9a6esat.jpg

a6apaqun.jpg

ahu2eteq.jpg


Skyactiv Teknolojisi
Motorlar

Şanzıman
Şanzımanlar

i-eloop
i-ELOOP


Sent from my iPad using Tapatalk
 
mazda 3 hachback için çok iyi şeyler düşünüyorum amma ve lakin tr ye hangi motorlarla girecek ve fiyatları ne olacak 70.000 tl gibi fiyatlara ulaşacaksa şansımı BMW 1 ve Mercedes A serisinden kullanırım hatta golf vıı ye bile hiç bulaşmam :)
 
BMW 1 serisi guvenlik testlerinden 4 yildiz aldigini isittim ve yeni mazdanin guvenlik testlerinden cok cok iyi sonuclar aldigini ogrendim ve Turkiye 'ye 1,5 litrelik 120 Horse Power ile gelecekmis fiyati da 45 ve 60 olacagi sinyalleri veriliyor. Yakit degerleri kavit yzerinde dusuk gorunsede gelince gorcez.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
mazda 3 ile ilgili neredeyse dizelle aynı yakıt tüketiminde olan bir motor ürettiğini duymuştum fiyatlar uyar sa ve motor 1.6 cc de kalırsa kaçmaz ama bir yandan da BMW gibi markaların prestiji var n cap testlerine göre kimse araç almıyor tr de herkes genelde dizayn la ilgileniyor
 
1.5 100 HP Turkiye
1.5 120 HP Turkiye
2.0 120 HP Özel sipariş ile gelecek
2.0 165 HP Özel sipariş ile gelecek
2.2 150 HP Dizel 2015 de gelecek


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
motorlar linkindeki video çok ilgimi çekti çok güzeldi@bmw
 
Diger ulkelerde cok sevilen Mazdanin ulkemizde pek taninmamasinin nedeni guncel modellerinin motorlarinin ulkemiz icin pek uygun olmamasi ama bu modeli ile Turkiyede varligini hissettirecegine inaniyorum. Merakla test icin bekliyorum ☺️


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Fiyatları eğer öyle olacaksa anında alınır. çünkü o fiyatlarda c segmentinde pek araç kalmadı. Malum yeni zamlar...
 
Geri
Üst Alt