Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yine Leon'da Ses Sorunu

ilkerbilim

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Kas 2010
Mesajlar
1,593
Yaş
33
Ses 1: Çok hafif bozuk yola bile girdiğimde bazen ön camın havalandırmasından cızır cuzur ses geliyor. Bunun kronik olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Ses 2: Müziğin sesini 13'ten fazla açtığımda kemer yerlerinin plastikleri bass vurdukça ses yapıyor. Bu ses muhtemelen kroniktir. Halledebilen var mı?
 
en pratik çözümü bass'ı düşürüp sesi açmak olsa gerek.. :D :D
 
Seat'ların iç malzeme kalitesinin biraz b.ktan olmasından kaynaklanıyo bu tür problemler.
Araç garanti dahilindeyse servise götürmek en iyisi.
Garanti bittiyse havalandırmadan gelen ses için Naci Abi, diğeri için bi döşemeciye felan gitmeni öneririm. Basit bişeyse Akın'da halleder. (Naci Abi'nin yanında çalışıyo)
 
Bass zaten 2 ya da 3'te. Plastiklerin arasına bir şeyler mi sıkıştırsam? =)
 
Doğuş'a gidicem zaten haftaya da ne olduğunu bilerek gitmek daha iyi olur diye düşündüm.
 
2 problemi de hiç yaşamadım..
kemer konusunda tek bişi var..ön camlar açıkken yanda kimse oturmuyo ve dolayısıyla kemer takılı değilse rüzgardan kemer tokası B sütununa çarpıp duruyo..en yukarda dururken azalıyo ama..
 
Doğuş'a gidicem zaten haftaya da ne olduğunu bilerek gitmek daha iyi olur diye düşündüm.

Aracı aldığımda Doğuş'a 1 kere gittim. Tavırlarından hiç hoşlanmadım ve çıkıp Seat Ata'ya gittim oradan. Doğuş'takiler arabadan "gram" anlamıyolar zaten.
Ata yedek parçada Semih Abi vardır. İşinin ehli biri. Sorunundan bi oraya bahset, seni Ayberk tavsiye etti de, yardımcı olurlar :)
 
Ata'dakileri tanıyorum zaten arabayı öyle aldık ama şimdi servis kısmı tam tersi olmuş. Artık Doğuş iyi Ata kötü. Yapmazlarsa Ata'ya giderim tabi.
 
bu 2. ses sorunu bende de var gerçi benim aracım da tesisat var şimdi servise gidip böyle böyle aracımdan ses geliyor desem. Ee sen tesisat yapmışsın bir şey yapamayız derler mi :(
 
Geri
Üst Alt