Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yetkili servis dışarıdan getirilen parçayı takar mı?

haluk_dongel

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Şub 2012
Mesajlar
1,086
Yaş
39
Merhabalar arkadaşlar!

Ocak MTV ödemesini Worldcard ile yaptığım için www.otostart.com sitesinden yapacağım alışverişlerde kullanabileceğim 50 tl indirim hakkım doğdu, ben de zaten ön silecek takımını değiştirecektim o yüzden bu siteden alışveriş yapmaya karar verdim, derken periyodik bakım için gerekli olan 4 adet filtreyi (hava-polen-yağ ve yakıt filtreleri) de sipariş edeyim dedim ve ürünlerim elime ulaştı. Silecekleri kendim takabiliyorum, sıkıntı yok. Fakat sorum şu:

Acaba yetkili servis benim bu aldığım filtreleri bakım zamanında götürsem takar mı, yoksa kabul etmez mi?
Zaten yağ değişimini mecburen yaptıracağım, yani yağı servisten alacağım. Ne dersiniz arkadaşlar?

Zahmet edip okuduğunuz için teşekkürlerimi sunuyorum ve tabiki değerli cevaplarınız için de...
 
Valla şöyle diyim,benim daha önce sislere xenon takarkej camı kırıldı...Çıkmacılarda bulamadım..Mecburen gittim doğuşa..Onlarında elinde yokmuş gün içinde gelir dediler...Süre uzun dedim..Dışarıdan bulsam takarmısınız diye sormuştum olur demişlerdi...Ama içerde tanıdıklarım vardı...
 
takıyolar kardeşim ama sorumluluk kabul etmeyiz felzn gibi cümlelere sarf ediyolar
 
genelde takıyorlar fakat sorumluluk almıyorlar
 
kardeşim elektronik aksam da olmadıkktan son ra takarlar şimdi bi arkadaşımı aradımbiz takıyoruz deddi ama dedigim gibi elktronik ve arabaya zarar verecegini düşün dükleri şeyi tak mıyolar mış

teşekkürler abi... yani filtreler motor bakım elemanı olduğu için sıkıntı yok değil mi? yav hazır ucuz almışken alayım, bakım masrafım düşer diye düşünmüştüm.
 
teşekkürler abi... yani filtreler motor bakım elemanı olduğu için sıkıntı yok değil mi? yav hazır ucuz almışken alayım, bakım masrafım düşer diye düşünmüştüm.
zannedersem olmaz sonuçta filtre yani modifiye için takmayacanki açık filre felan
 
taktır tabi ilçilik yazacak sana yine o hayrına takmıyorya ama dediği gibi arkadaşların bi burun kıvırmalar bi sorun olursa biz sorumluluk almayız demeler filan gırla.. fakat hepsi fasarya takacağı polen filtresi yağ filtresi benzin.. sanki aracın krank milini değiştiriyor ;)
 
Geri
Üst Alt