Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yetkili Servis - Özel servis seçimi acil yardım

salih21

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Ağu 2017
Mesajlar
92
Yaş
27
Öncelikle Merhaba,
2015 model Seat ibiza 1.2 TSİ Style aracım var kilometre 9900 civarı garanti de aralık ayına kadar devam ediyor. Aracın 2. sene yani 30.000 bakımı geldi doğuş oto 950 TL gibi fahiş fiyat istiyor 3-5 ayı es geçip garantiyi bozup özel servise mi gideyim yoksa yetkili servise mi gideyim bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
ileride iyi niyet garantisinden faydalanmak gerekirse yetkili servis derim dışarda yaptırır servisin yapacağı tüm işlemide maksimum 500-500 liraya kapatırsın
 
iyi niyet garantisinin ne demek olduğunu bilmiyorum anlatabilir misiniz?
 
iyi niyet garantisinin ne demek olduğunu bilmiyorum anlatabilir misiniz?

bakımları sürekli yetkili serviste yaptırdığın zaman garanti bittikten sonra bile bir arızanı sorununu iyi niyet garantisi kapsamında ücretsiz veya makul bir ücretle giderebiliyorlar
 
Al parçaları netten, git sanayide bir ustaya yaptır.
Toplamda 350 lira tutar en fazla...
Yağ filtreler ve bujiler değişiyor 30 binde...
Usta bujilere bakar büyük ihtimal değişmeye gerek bile yok der.

Araba dsg ise servise devam edebilirsin...
 
Mobil oto yağ, hava, polen filtreleri ve motor yağı değisimine 295 tl gibi fiyat verdi üstelik ayağımıza gelip kapının önünde yapacaklarını iddaa ediyolar bir fikri olan var mı?

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Mobil otoyu bende çok araştırdım hocam. Pek bulaşmayın acayip bir şekilde şikayet var . Yolda diski kırılanı mı dersiniz yalan yanlış parça takanı mı hiç mobil otoda iyimiş diyeni duymadım. Bende tam randevuyu aldım sonra bunları görüp vazgeçtim. Bosch servislerini önerdi bi forumdan birisi ismini şimdi unuttum. Araştırdım. Baya övmüşler. Ankarada 7 tane vardı hepsini tek tek aradım 650 tlden fiyat verenden başladılar en son 280 e yapan bosch serviside buldum.(Yani her servis kendine göre fiyat veriyor soruşturun mutlaka). Acaip ilgiliydiler. Bu benim 3. Yıl bakımımdı ama ben 2. Yılı pasgeçmiştim yaptıramadım. Bujilerimden birini söktüler . 17 bin kmde ki aracın bujilerinde bişey olmayacağını ama genede kontrol edelim dediler. Daha sonrada iyi durumda olduklarını söyleyip değiştirmediler. Carbon filtre taktılar 16 lira ek ücretle. Birde benzin filtresinin değişse iyi olacağını araba km yapmasa bile yıl olarak 3. Yılındaki araçta değişse iyi olur dedikleri için onuda 70 lira ek ücretle değiştirdiler. Tüm malzemeleride bosch marka kullandılar. Benim önerim Bosch servisleriyle bir görüşmenizdir.

En son her parça üzerindende %10 indirim yaptılar toplam 340 gibi bir fiyat ödedim.


Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Geri
Üst Alt