Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Seat Leon 1.6 CR 105 HP S&S Style Almayı Düşünüyorum

rıdvan36

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ara 2012
Mesajlar
46
Yaş
33
BU KONUYLA İLGİLİ ÖNERİLERİNİZ VE ARAÇ HAKINDAN OLUMLU OLUMSUZ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ??
 
Ben iki hafta evvel aldım daha 45o km de :)
Aracı led ve cam tavan 17'' jant opsiyonları ile aldım bu 3 konfor seçenegını alırsan bence çok memnun kalırsın aydınlatma olagan üstü ben manuel aldım aracı çok fazla km yapan birisi degilim okadar fark vermek istemedım otomatige açıkcası. Birtek şununla karşılasabilirsın daha evvel suspansıyonu yumusak çukur kasis bozuk yol gibi durumları daha vuruntuyu absorte eden bir araca sahipsen rahatsız olabilirsin yeni leon daha sert girip çıktıgın yerlerı hissetiriyor içerde adeta sende duşup cıkıyor tek olumsuz yanı o onun dışında gerek goruntusu gerek kalan konfor bolumu oldukça iyi 2bın devirin altında biraz cansız sadece 2bın devırden sonra ozelıklle ılk 3 vıtes oldukça iyi performans veriyor ... Çukur ve bilimum bu tarz konularda sıkıntı yapmazsan aldıgında pişman olmayacagın bir araç keyifle kullanırsın...
 
sanada hayırlı olsun allah kaza bela vermesin diyelim o zaman :)
1.6 dizelmi alsam 1.2 benzinmi alsam ondanda kafam karıştı biraz ikiside yakıt olarak aynımıdır acaba veya hangisi daha iyi ve avantajlıdır?
 
1.2 benzınlıye sakın bulaşma tork yüksekevet kullanmadım ama gitmez o araç ya :) arkadasımda bak 2014 1.2 golf aldı sehır ıcı ortalama yakıtı 8-9 lt buluyor benım ıse daha çok yeni olmasına ragmen şehir içi klima açıkken 5.3 suan kı ortalama yakıt klima kapalı ve s&s acikken 5 kdr indi ki bu araç için oldukça iyi bir deger km yaptıkca dahada düşücek bu yatık.. Forumda var bak buradaki bi arkadaş ist hadımköyden kadikoye gidiyorlar aksam 12o geçmeyerek sanırım 3.3 bilgisayara goruntusu almışlar ortalmada.. Alırken elbet pahalı oluyor ama satarkende aynı degerde satabiliyorsun bence benzinli alma dizel iyidir..
Benzinlide sadece şikayetı az okudugum1.0 fort ecobost onda sorun yok diyorlar ama onun dışında bence bulaşma..
 
o zaman 1.6 CR 105 HP S&S STYLE almakta kararım kesinleşti.yardımların için teşekürler.
 
eskiden bu SCW formunda daha fazla yardım hada fazla bilgi alıyordum ama şimdi eski gibi yardım ve bilgi alamıyoruz.
 
Ben olsam 1.6 TDI alırdım zira daha keyifli ve torku yüksek. Satarken de daha rahat satılır
 
bende iki seçenek arasında kaldım hatta bi konu açtım arkadaşlar yardımcı oldular 1.2 tsi da karar kıldım http://www.seatclubworld.com/konu/yeni-araç-alacağım-yardımınızı-istiyorum.23869/ linki budur konunun. 1.2 tsi araç gitmez değil 1.6 tdi den daha seridir ikisinide kullanma şansı buldum ve kendim gördüm bakım ve vergi bakımından daha avantajlı çok km yapmıcaksan eğer kafa kafaya gelir masrafları. Eğer agresif kullanırsan sonuçta benzinli araç olduğu için 8-9lt yi bulur yakıt tüketimi normal kullanımda şehir içi 7.5 lt civarı uzun yol verilerini arkadaşlar paylaşmıştı 4.5lt gibi çok tatmin edici değerler vardı
 
Bana opsuyonsuz 58 bin tl fiyat verdiler sizce nasil fiyat ?
 
Geri
Üst Alt