Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Seat Leon İç Aydınlatma(interior) ve Plaka Ledleri

fatihb

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Nis 2011
Mesajlar
16
Yeni Seat Leonda denenmiş ve çok güzel olmuştur. Vakit bulabilirsem araban da fotoğraflar paylaşacağım.Arkadaşlar ledleri çifter olarak sahibinden de satıyorum ama öyle daha pahalıya geliyor. Araçtaki tüm ampulleri:
Bagaj: 1x Dipsiz
Torpido:1x Dipsiz
Ayak Ambiyans: 2x Dipsiz
Kitap Okuma: 2x Dipsiz
Makyaj Aynaları:2xCanbus36mm
Araç Tepe Aydınlatması:2x Canbus36mm
Plaka Ledleri x2*.
Plaka hariç 70 Tl ye satıyorum.Plakalıkların çifti 15Tldir. Ledlerin hiçbiri araçta hata ışığı yakmamaktadır ve aracınıza hiçbir sorun vermemektedir. Canbus ledleri fazla kullanımdan doğan ısıyı yaymak için soğutuculudur. Aydınlatmaları, söktüğüm halojen lambalardan daha fazladır. Opsiyonel renk seçenekleri mevcuttur fakat orijinal beyaz rengi yani bmw araçlarındaki beyaz ledleri kullanmanızı tavsiye ederim. Renkler için ekstra bir ücret istemiyorum. Ürünlerin montojında sözel ve görsel yardımda bulunacağım. Ama yine de garantili bir şekilde montaj istiyorsanız ürünlerle birlikte 80 Tl ye İstanbulda montajı yapacağım.
 
Son düzenleme:
Canbus dediğim 36mm kumpas ile ölçülendir. Dipsiz dediğim de diğeridir.
 

Ekli dosyalar

  • image.jpg
    image.jpg
    214.8 KB · Görüntüleme: 33
  • image.jpg
    image.jpg
    171.4 KB · Görüntüleme: 35
  • image.jpg
    image.jpg
    214.8 KB · Görüntüleme: 31
  • image.jpg
    image.jpg
    128.2 KB · Görüntüleme: 33
  • image.jpg
    image.jpg
    118.5 KB · Görüntüleme: 35
  • image.jpg
    image.jpg
    132.1 KB · Görüntüleme: 36
  • image.jpg
    image.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 36
ilgilerinizden dolayı teşekkür ederim. Metin bey benim yeni leondan çıkardığım halojen ampul GE 7546F 12V C5W (http://catalog.gelighting.com/lamp/automotive/indicator-lamp/c5w-lamps/f=c5w-basic/p=27771/d=0/ ) budur. siz de orta aydınlatma veya makyaj aynalarındaki ampullere bakın eğer 36mmlik ise benim sattığım ürünler sizin de işinizi görür.
1 haftadır araç yanımda değil otoparkta yatıyor evin altında.bilemiyorum şuan.eve dönünce söker bakarım.sen kendi aracın ampullerini mi satıyon yoksa bu işi mı yapıyorsun anlamadı ben :)
 
Bu işi yapıyorum. kendi aracımdaki ampulün aynısı ise sizin araçtakine de uyar mantığıyla söyledim.
 
Bu işi yapıyorum. kendi aracımdaki ampulün aynısı ise sizin araçtakine de uyar mantığıyla söyledim.
tamam hacım 1 haftaya kadar döncem eve zaten hepsi beyazlatcam.tek tek söker haber ederim.fiyat uygun gelirse toplam neyse alırız.cunku bagaj içi ve arac içi kuvvetli beyaz led istiyorum.plakaya normali de iş görür.malum arkadan gelen arac söforun gözünü alıp dikkat cekmessin.konusuruz daha tşkler
 
Geri
Üst Alt