Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Polo’ya ABT eli değdi!

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36


VW’nin yenilediği Polo modeline ne zaman ‘GTI’ uzantılı versiyon ekleyeceğini tam olarak bilemiyoruz. Ancak Polo GTI tanıtılana kadar markanın tuning firması ABT, Polo ailesi için özel modifiye paketlerini açıkladı.

Buna göre ABT’ın güç kitinin adapte edildiği 1.6 litrelik TDI motorların 75hp’liği 90hp, 90hp’liği 110hp, 105hp’liğiyse 130hp güç üretir hale gelmiş. 1.2 litrelik benzinli TSI versiyonun gücüyse 105hp’den 130hp’ye çıkarılmış.

ABT’den yapılan açıklamaya göre otomobillerin yakıt tüketimlerinde ve karbondioksit salınımların da standart versiyonlara göre değişiklik yaşanmamış.Motor haricinden ABT Polo’nun sürüş dinamikleri üzerinde de çalışmış. Yeni yay setiyle aracın yüksekliği azaltılırken kaportaya eklenen spoylerlerle aracın rüzgara karşı olan tepkileri kontrol atına alınmış.
 
tamponlar falan güzel de jantlar olmamış bence..
hem tipi hem boyutları..gerçi onlar performans odaklı ama olsun.. :)
 
1.2 TSI Highline gelse süper olur. ABT'den Chiple yanında ıvır zıvır 140hp çokta güzel olur.
 
arkadan begenmıyorum ya
 
poloyu ilk halindan itibaren hiç tamamen beğenmediğim olmamıştır. Bunlar da güzel olmuş.
 
Geri
Üst Alt