Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Oyuncak-06 KLC 94

KeChİ

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Şub 2010
Mesajlar
1,543
Yaş
34
Abilerim kardeşlerim bazılarınızın bildiği üzere Şirin Leon'u sattık. Onun yerine fr siparişi verdik aracı 2 ay gibi bir süre bekledikten sonra almış bulunmaktayım. Konu biraz geç oldu bu yüzden kusuruma bakmayın. Geliş süreci ve aldıktan sonraki birkaç şeyi sizlerle paylaşmak isterim.

Donanım;
1.4 140bg s&s fr
Led paket , sunroof ,18 jant (30/1), Seat sound system, 5.8 Ekran , Alcantra Koltuk opsiyonlarımız.

Araba üretim onayı aldıktan sonra benim için ayırtıldı. Bantta kaldığı süre öğrendiğim kadarıyla yaklaşık 1 hafta sürüyor. Banttan çıktıktan sonra direk gemiye bindiriliyor. ordan slovenyadaki koper limanına gidiyor ve ordada audi ve vw marka araçları aldıktan sonra türkiyeye yollanıyor. Bekleme süresinde baya boş vaktim vardı araştırdım. Beklerken gemiyi takip edebildiğimizi ögrendim. Sanki bir armator gibi koper limanından sonra ki süreci takip ettim 4 gün sürüyor türkiyeye gelişi

Babamın gemisi olsa bu kadar incelemezdim heralde :p


türkiyeye ilk girdiği zaman,türkiyedeki hangi limana iniyor falan diye herşeyi takip ettim. (efesan limanı)

Sonraki yolculuğumuz kara yolu ile ankaraya gelişi idi 2 gün de bu süreç sürüyor. Geldiği gün seat a işlemler için gitmiştik aynı gemide arabası olan ilker arkadaşımızla beraber. İşlerimizi hallettikten sonra arabaların otoparkta olduğunu öğrendik ve gölbaşına görmeye gittik..

İlk buluşmamız;





Satış danışmanı 4 gün sonra teslim edebileceğini söyledi işlemler o kadar sürecekmiş ben bu arada plakamı seçtim. Sonunda artık benim oldu ve ilk direksiyona geçtiğimiz gün.









Bu kısım geliş maceramız ve kavuşmaydı. Bundan sonrakiler yaptıklarımız ve yapacaklarımız olacak.

İlk sırada plakamızı kalınlaştırmak oldu tabiki vazgeçilmez ön plakanın altı ve onun altındaki çıtayı kaplamayıda unutmadık..:)





Burdada aynı gemide gelen başka bir Fr (Okuldan bir arkadaşımın fr aracıyla poz veriyoruz :) ) Bu resmi koymamın amacı ilk rol denememizi yaptığımız gündü.



Daha tadını çıkaramadan karlar altında kaldık..



Bu Cici hediyemizde Kadir kardeşimizden. Bir mavi bir beyaz anahtar kılıflarımız..



Maşallah dediğinizi duyar gibiyim Maşallah diyin yaaa:):)

Yapacaklarımız..

Ön tampon lip uygulaması
Arka tampon difizör
Arka spoiler
Aynaları siyah kaplama
jantlar plastidip ile siyah veya füme renge kaplanması.

Şuanlık bukadar aklımıza geldikçe yada karar verdikçe burdan bildiricem. Teşekkürler Emeği geçen herkese..
 
Maşallah allah kaza bela vetmesin okadar güzel anlatmıssınki hikaye tadında okudum valla hiç ayrılmamanız dilegiyle


Hızlı gidersen EBENİ yavaş gidersen BEBENİ görürsün
 
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan aracını iyi takip etmişsin valla helal olsun
 
helal olsun valla. aracın maşallahı var Allah iyi günlerde kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah
 
Maşallah kardeşim... Ağzına sağlık hiç sıkılmadan bir solukta okudum... Hayırlı olsun... Kazasız belasız... Sticker eksik kalmasın... ;)
 
Dostum hayırlısı olsun iyi günlerde kullan. Valla masalah gerçekten çok fena takip etmişssin bu kadarını tahmin etmezdim takipte :D:D:D:D
 
Geri
Üst Alt