Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni leon

leon tam bumudur bilemiycem ama vw sricco nun 4 kapılısı gibi olmuş sanki birde arka kapı kollu alışık olmadığımdan da olabilir garip geldi. canlı görmeden sevemiyecek gibiyim.
 
Yeni leon buysa, içindeki donanımla en aşağı 70 80 bin olur herhalde.:) buna biraz benzeyebilir ama tam olarak aynısı olmaz bence.
 
Kokpit baya artist olmuş ama her tarafı değiştirip dreksiyonu aynı bırakmak da biraz garip doğrusu..
 
Bunu yaparlarsa bizim işimize gelir ki,bizim leonların fiyatı düsmücek demektir.:) Bunu gectim ic konsol auidinin aynısı olmus. Vites cevresi tamamıyle aynı, bu arabanın degeri uçuk olur, ve bu araba cıkarsa butun hatchback arabaların biyadi dolar.Leon resmen hatchback arbalarda cağ atlatıyor demektir.Ama keşke arka kapı kolu gene aynı olsaydı Leona özgü:(
 
sanırım bu güne kadar açılmış en reel yeni kasa leon konusu olmuş teşekkürler
 
Aracın içi yeni bmw serisine çok benziyor.Resmen kopyala yapıştır yapmışlar.Dış hatları çok iyi ama sanmıyorum ki yeni leon buna benzesin..
 
wuwwwwww yok canımm daha neler yaaa kıpır kıpır yaptı içimi...
 
Çok güzel olmuş bence ismailinde dediği gibi arka kapı kolunu yine aynı yapsalar daha iyi olurmuş sanki.
 
Geri
Üst Alt