Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Leon Kullanıcıları bu video için ne der ?

Arabayı bilmem de, adamlar süperpuhaha
 
Sacmalik surda golfle a3 le kiyasliyorlar kiyasladiklari araclar 80 kusur lira bu donanimda o yuzden illaki arada ufak tefek eksiklikler olucaktir ama bu kadar abartildigi kadar degil...
 
adamların videolarını baktım da valla böyle işe can kurban :)
 
Adamlar arabayı kötülediler ama iyi yönlerini de söylediler.
Ama bu adamların diğer videolarını da izlerseniz, bu adamlar sürekli yanlamaya çalışan kasislere paldır küldür giren videolar çekiyor gibi geldi bana. Bence abartmışlar, iyi yönlerini normal vurgulamışlar ama kötü yönlerini acayip abartmışlar.
Mesela spor mode konusunda yanıldıklarını düşünüyorum ben çünkü aracı spor moda aldığınızda gaz tepki süresi bariz azalıyor. Direksiyonda bende bir değişiklik fark etmedim.
Arka süspansiyonların torsiyon olması konusunda haklılar, biraz daha sessiz olabilirdi mesela.
iç dizayn ve kalite konusunda haklılar, gerçekten çok iyi. Müzik sistemine değinmemişler sanırım ama o da çok iyi.
Yani bu adamların kıyasladığı araçlar A3, A3 dediğimiz araç 80bin küsür lira, farklar illaki olacak. Ama benim şahsi görüşüm, şuan parasının arabası Leon, çok güzel yapmışlar ve fiyatlar da makul diye düşünüyorum.
Saçma sapan araçlara ne paralar istiyorlar!
Son olarak yakıt konusunda da haklılar, araç gerçekten benzinli araca göre az yakıyor diye düşünüyorum.
 
adamlar arabanın ıyı ve kotu yonlerını solemıslerkı bırcok kotu yonunu baska forumlarda yorumlardanda okuyoruz espnın devreye gırmesı arabanın sureklı patye dusmesını daha once bır cok kez okudum bazı durumlarda aracın esp devreye grmesıne ragmen arkayı atması gbı durumlarıda duydum yanı bu aracta sıkıntılar var bunlarda olabılıcek durumlar kusura bakmayında bnce guzel bır sekılde ıyı kotu yanlarını acıklamıslar ve matrak bır anlatımları var
 
Geri
Üst Alt