Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Leon FR Paspas

scoop59

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Tem 2013
Mesajlar
2
Yaş
35
Selam arkadaşlar. Yaklaşık 10 gün önce yeni leon FR donanımlı aracımı teslim aldım. Araçtan çok memnunum ancak araçla birlikte gelen paspaslar yerine daha spor görüntü veren Fr donanıma uygun paspas önerileriniz var mıdır ? Aracı genelde şehir içi kullanıyorum eko modda ortalama 7-8 arası görüyorum Tekirdağ merkezde yaşıyorum ve sakin kullanımla aldığım değerler bunlar. Eko mod ile normal mod arasındaki farklar nelerdir ? Teşekkür ederim.
 
mk3 sahibi arkadaşlar yardımcı olacaktır. şuan sayıları az olduğu için yanıt gelmemiş :)
 
Özel kesim tercih et bende fr aracima wosvagen paspas kulaniyorum cokta menunum ;)
 
Öncelikle merhaba arkadaşım.

Güzel bir paspas bulman biraz zor. Daha aksesuar olarak piyasada bulabileceğin seçeneklerin çok az olduğu için iyi bir malzemeden kendin yaptıra bilirsin ancak.
Bence yakıt değerleriniz biraz fazla sanki (benzinli kullanan arkadaşlar daha net cevap vereceklerdir.) Normal ve eko modunu ayrı ayrı kullanarak daha kesin bir sonuç görmüş olursunuz.

Ayrıca aksesuarları da kasım yada aralık gibi gelmesi bekleniyor kısaca bu yıl içerisinde bulmak biraz zor.
 
Oemvag ta olması gerekiyor . Fakat ben cupra için yapılacak paspas ve aksesuarları bekliyorum
 
wosvagen paspas kullandığını yazmışsın, hangi aracın paspası leon 2013 ile uyumlu ?
 
Mayıs 22 de teslim almıştım aracımı paspas dağılmaya başladı bile ne yapsamki...
 
Ya bu arada benim araçta mı bir uyuşmazlık var acaba? İlk aldığımda MK2 paspasları ile verdiler, sonra geçen gittim servise gelmiş paspaslar, aldım yerleştirdim ama vida yerlerine oturtunca alt orta tarafından potluk yaptı, herkeste var mı bu yoksa bana özel bir durum mu?

Hem sürü hem de yolcu tarafında oldu bu durum bu arada
 
Geri
Üst Alt