Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Leon Egzoz Ucu için Yardım

ilkerbilim

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Kas 2010
Mesajlar
1,593
Yaş
33
Arabayı daha plazadan çıkarmadan hevesle egzoz ucu almıştım sahibinden.com'dan. Belki rastlamışsınızdır Leon, Golf VI, Scirocco, Passat vs. hepsi için satıyor. Ankara Doğuş'ta satılanların aynısı. 100TL ye satıyorlardı ben 50TL'ye almıştım kargo dahil. Altında ki vidayı alyen anahtarı ile sıkıştırıyorsunuz.

Kaldırımlara yanaştığınız zaman egzoz sürtüyor. Uç ise kaldırımda kalıyor. Daha ilk ayda bir gece sitede uç kaldırımda kalmış farketmedim. Sabah kayıptı. Bir uç daha sipariş edeceğim ama bu probleme bir çözüm bulamaz mıyız? Kaynak falan istemiyorum. Aklıma gelen ilk şey egzosa vida için delik açmak. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu sorunu yaşamayacağım başka bir uç çeşidi var mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...f-6-egzoz-ucu-paslanmaz-en-iyi-fiyat-7/detay?

Uçlar bunlar. 3. fotoğrafta vida yerleri görünüyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...egzoz-ucu-paslanmaz-sitede-tek-28621407/detay

Leon'da da aşağı yukarı böyle duruyor.
 
bende de aynısı var hıc otarz bırseyle karsılasmadı :S fakat egsozcuda taktırdıgımda adam orjınal vıdalarını degıstırmıstı . ama hıc yanına gıdıpte bakmadm napıypr dıe
 
kaynak neden istemiyosun. ?? :)
egzost ucunu her akşam otoparka park ederken çoğu zaman dokundurmadan durmuyorum..2 seneden fazla zamandır takılı öyle bişi yaşamadım..
 
1.6 tdi araçlarada uygun mu bu ürün?

Egzoz ucunuz tek çıkış ise resimdeki tarzda bir uç alıp taktırabilirsiniz:
Z-Tech-Abart-Tip-Cift-Cikis-Egzos-Ucu-205__26374355_0.jpg
 
kaynak neden istemiyosun. ?? :)
egzost ucunu her akşam otoparka park ederken çoğu zaman dokundurmadan durmuyorum..2 seneden fazla zamandır takılı öyle bişi yaşamadım..

İstediğim zaman rahatça tak çıkar yapmak istiyorum. Pas sorunu olabiliyor bunların.

Benimkinin altı sürtüyor. İleri gidince bir bakıyorum uç kaldırımın üstünde =)
 
İlker, Naci Abi'nin oraya gittiğinde Koç Egzoz'un yerine sor bi uğra oraya. Böyle şeylerle uğraşma al bi egzoz ucu kaynattır gitsin :)
 
Geri
Üst Alt