Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yeni kasayla ilgili birkaç soru

kratostol

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Tem 2010
Mesajlar
159
merhabalar sevgili arkadaşlar. neredeyse 3 yıldır severek kullandığım ve gözümden sakındığım aracımla bugün eşim talihsiz bir kaza yaptı. çok şükür kendisinde hiçbir şey yok. aracım 1.4 tsi style 2011 model + esp paketi vardı. seat spor yaylar, kol dayama, seat spor egzoz uçlarım vardı ve henüz 28.000km olmak üzereydi :( harika bir yol tutuşu vardı aracımın, yazık oldu gerçekten. cana geleceğine mala gelsin napalım elhamdülillah bugünümüze.

servis çalışanlarının ve kaskodaki arkadaşın görüşlerine göre perte çıkması şiddetle muhtemel. bu durumda aklımda tek bir alternatif var o da 1.4 140hp fr leon.

bir önceki kasanın; efsane kasa :) ; vites kutusu audi üretimiydi yanılmıyorsam. güncel kasadaki vites kutusu ve aksamları gene audi den mi ithal ediliyor bilginiz var mı?

ayrıca full led olan araçların kısa farları açıkken çok kısıtlı bir aydınlatma yaptığını okudum var mı bunun doğruluğu ?

aracın yeni kasası henüz çıktı. şimdi almak mantıklı mı? kronik sorunları var mıdır?

arka görüş açıları nasıl ? geri kamerası opsiyonu var mı?

son olarak gaz pedalı bizim araçlarda olduğu gibi yerden mi kalkıyor yoksa sıradan dandik pedallardan mı ?

kazalı aracımın akıbeti belli olduktan sonra direk bayide inceleyeceğim kendim fakat ilk etapta bunlar kafama takılan sorular. bilgilendirebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
 
geçmiş olsun yeni leon kullanan arkadaşlarımız bilgi vereceklerdir alper
 
ben kullandım yeni fr ı. tasarımını beğenmedim sadece, diğer taraftan herşeyiyle dört dörtlük kesinlikle tavsiye ederim.
 
geçmiş olsun kardeşim birkaç konu vardı yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş bayağı yazmıştı bir incele istersen
 
Öncelikle Geçmiş olsun..

Cana gelmemesi sevindirici olan..

Işık Parlaklığı(Kelvin) ne kadar artarsa görüşte o derece kısıtlı oluyor e led farlarda malum 6000 kelvin bildiğim kadarıyla fakat genede bizim bi xenonlardan daha iyi göstereceğini zannederim.. ki hiç göstermese bile o araca led farsız binmenin bir mantığı yok..
gaz pedalı söylediğiniz gibi havada duruyor yer sabitli değil 1P deki gibi.. Aile otomobili oldukya güya.. :mad:

yol tutuştan ödün verildiğini düşünmem arka görüş ve ön yan direklerde görüş daha iyileşmiş..

gene eskisi gibi audi seat wv aynı banttan çıkıyor o yüzden eski kasadaki çekicilik yok :eek:key:
 
Çöllüm herşeyi yazmış ama ben o sorduğun güzel bir soru var ona cevap yinelemek istiyorum.

Evet o dandik pedallardan var. (Kimse üstüne ya da aracına alınmasın, lafım ilgili yerlere. Yeni leonda, bir önceki kasadan çok şikayet gelince utanıp kapılara fitil koymuşlar saolsunlar. Onları da yakından incelediğimden yine kalayı bastım. O koydukları kapı lastiği de emanet gibi, çıktı çıkacak yerinden sanki. :ahkafam: )
 
Öncelikle çok geçmiş olsun

Değiştirecekseniz kesinlikle tavsiye ederim yeni leon fr yi let farlar aynı zenon gibi ışık veriyor ve gözleri yormuyor.
Pedal yukarıdan sıradan pedal kullanılmış(benim daha hoşuma gidiyor) yol tutuşu güzel ve dinamik ve arkadaşların da söylediği gibi vw seat, golf, audi A3 serisini aynı üretim olarak kullanıyor.
Sürekli iyileştirme yapılacak bir model benim zamanım var dersen bekleyip makyajlı kasasını alabilirsin. Yada alıp ekstra donanımla sorunsuz bir araç sürersin
 
büyük geçmiş olsun cana gelmemesi sevindirici
 
geçmiş olsun . Yeni leon 1.4 fr sizi tatmin edecektir. Far konusunda sıkıntı yaşamadım . İstanbulda,ankarada farların yüksek performans göstermesine gerek yok zaten heryer aydınlık. Ufak bir yerde aydınlatması az olan yollarda kullanıcaksanız daha detaylı araştırmanızı tavsiye ederim . Arabada henüz kronik problem çıkmadı bildiğim kadarıyla . Konforu yol tutuşu ses yalıtımı güzel . Şimdiden hayırlı olsun
 
Geri
Üst Alt