Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yeni kasa leon basık yay

mhrrm_90

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Ara 2013
Mesajlar
17
Yaş
33
selam arkadaşlar yeni kasa leon'unum orjinal yaylarını basmıştım oturduğum yer köy yerleri ve bozuk yollar olduğumdan 2 ay kadar kullanabildim. Yeni yay aldığımdan satılıktır. Orjinal yaylarıdır alan arkadaş basmak için para harcamıyacak anlaşabildiğim kişiye 2 adet kesik takozlarını hediye edicem. Orjinal takozlarını alan arkadaşın kestirmesine gerek kalmıyacak. Alacak arkadaşa hayırlı uğurlu olması dileğiyle
 
Hayırlı satışlar


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
650 tl ye kesik takozlarla birlikte yayları veriyorum arabayı basmak isteyen arkadaşlar bana 0533 717 33 94 tel'den ulaşabilir
 
Fiyat çok yüksek arkadaşım bilgin olsun eibach spor yay kitinin sıfır fiyatı neredeyse bu kadar.
 
çok ufak bir pazarlık payım var yaylar açılıp eski yüksekliğine getirilebilir. Multimedya teyp taktırmak için satıyorum bu konuda da öneri bekliyorum araca sıkıntı yaratmıyacak uyumlu bir model almak istiyorum.
 
Hayırlı satışlar. Fakat 585 TL vogtland Alman malı en iyi 3 markadan biri olan yay sordum geçen 585 TL fiyat aldım fiyat çok söylemişsiniz.
 
servisten yeni orjinal yay aldım 950 tl yay 386 tl de takma parası 76 tl iki tane takoz 1412 tl ye takıldı basık halde ki fiyatı 650 tl çok bedavaya veremem. Ciddi alıcı arkadaşımıza biraz daha düşerim.
 
1 ay once eibach prokit kırmızı yaylardan aldım sıfırını 470tl ye kampanyadan
 
Geri
Üst Alt