Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yeni kasa ön panjur hakkında

lsg33

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Şub 2011
Mesajlar
23
Yaş
43
arkadaşlar öncelikle herkeze kazasız belasız sürüşler diliyorum. sorum şu yeni kasa ibizalarda bu ön panjuru nasıl söke biliriz üsütünde garip tırnaklar var sökmeyi denedim ama değişik kırılma riski olduğundan bir danışıyım dedim yardım edecek olan arkadaşa ve konu takip eden herkeze şimdiden tşk ederim...
 
Ben de leon'a logosuz ön panjur aldım acaba aynı şekilde mi çıkıyor panjurlar cevabı ben de merak ettim:)
 
Ben de leon'a logosuz ön panjur aldım acaba aynı şekilde mi çıkıyor panjurlar cevabı ben de merak ettim:)

leonu tarif edeyim üst kısımda 2 tane plastik klipsi var bunların başını keserek çıkarın çünkü sağlam çıkartmak pek mümkün olmuyor. yeine yenisini almak daha mantık ikisi 1 tl çünkü. klipsler çıktıktan sonrada üsttrn alta doğru çekin iki yandada tırnakları var biraz nazik olmak gerek sonra panjur elinizde takarkende tersini tekrarlarsınız.. leon bu şekilde ama ibizza hakkında bilgim yok..
 
Geri
Üst Alt