Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yeni küçükler, 0.9 lt twin air & 1.0 lt ecoboost

berko

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ara 2011
Mesajlar
119
Yaş
35
Arkadaşlar nette gezerken rastladım belki biliyosunuzdur fiat 0.9 lt hacminde 2 silindirli 85 hp gücünde turbolu bi motor çıkarmış. Yeni puntayla tr ye gelmesi bekleniyor bu motorun 6 vites kombinasyonu ile. Ford ise 1.0lt 3 silindirli bi motor çıkarmış, iki farkli beygir gücünde satılacak 100 ve 125 hp. 100 lük 5 vites 125 lik 6 vites ve focusla yakın zamanda trde satışa sunulacak. Vw Nin artık 1.2 tsi ı polo ve golfte getirmesi farz oldu. 1.2 tsi gözüne küçük gelenler alıştırsın kendilerini artık dahada küçük hacimler görcez piyasada.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: _AS_
Fiat, o motoru çıkaracağını çok önceden duyurmuştu. Hatta ilk olarak Fiat 500'e koyacaklarını ve 0,8Lt olacağını söylüyorlardı.
 
Renault da 900cc lik bir motor getiriyor 3 silindir. Birde 1200cc turbo olması beklenen var Mégane için
 
şu an 1.2 tsi golf var sınırlı sayıda geldi türkiyeye aylar önce satıldı bitti
 
1.2 tsi polo var diye biliyorum ben. Bu motorlar ekonomik olarak güzel de, ömür olarak ayrı bir tartışma konusu olur bence....
 
Ben VW' den 1.0 TSI 90 bg bekliyorum :) Gerçi Corsa Eco'ların halini düşünüp turbo koyunca bi cacık olacağını sanmam ama Seat Mii veya Vw Lupo'ya gideri olur o motorun :)
 
Geri
Üst Alt