Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni bir adres ankara aress...

muko

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Nis 2010
Mesajlar
43
Yaş
40
arkadaşlar sizinle de paylaşmak istedim cumartesi şaşmazda aress deydim henüz yeni olan aressle tanışmaya gittim ve galiba bundan sonraki adresim orası olacak gayet ilgili davrandılar bana en azından neyin yapılıp neyin yapılmaması gerektiğini belirtip benimde içimi rahatlattılar ankaradaki arkadaşların gidip en azından tanışması gereken biyer diye düşünüyorum... Bu arada ilgileri için fatih ustaya hakkı abiye ve çağrı abiye teşşekkür ediyorum... belki okurlar bu yazıyı :D
 
Ares nedır ne yapar ne satar onu da anlasak :)
 
Orada adı geçen Çağrı Abi, Levent Abi'nin arkadaşı olan Çağrı Abi'yse, oto maun ve gerçek karbon kaplama işi yapıyolar. Ama en son dükkanı kapatmıştı Çağrı Abi. Tekrar mı başlamışlar işe?
 
ayberk eğer çağrının mekanı ise zevkle buradan banner bile yapar yayınlarım...fakat öyle değilse birazdan silmek zorunda kalıcam özel servis isimlerini buradan paylaşmıyoruz senden ricam araştırıp veya net bilgin varsa yazarmısın.
 
konu doğrudur adı geçen yer ayberkin dediği gibidir.çağrının yeni yeri hem oto bakım hem diğer işine devam ediyor.
 
arkadaşlar buraya memnunum diye bir köşe açmışsınız ve bende memnuniyetimi belirttim kötü bişey yaptıysan kusura bakmayın ayrıca reklamla alakası yok bende geçen cumartesi ilk defa gittim ve paylaştım ki diğer arkadaşlarada yardımcı oluyum iyi bişey yaptığımı düşünüyorum hemen önyargılı davranmak iyi değil bence ve soran arkadaşlara aress çağrı abinin yeri oto bakım ve detaylı temizlik yapıyor. eğer konuyu hala silmemi istiyorsanır hemen silebilirim herkese iyi akşamlar...
 
murat konunun silinmesine gerek yok kaldıki çağrıyı sitede çok kişi tanıyor çok organizasyonada katılmıştır.
 
Geri
Üst Alt