Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yeni baslayanlar için yardım :)

akınbyrk

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Tem 2010
Mesajlar
211
Arkadaslar mrb.
Daha önceden cok aramama ragmen böyle bir site bulamamıstım. Konuların cogunu okudum ve cok yardımcı bilgiler var. Bnm sizden istedigim orjinal aksesuarların bana cok pahalı gelmesinden dolayı istanbulda, leonuma yakısacak ürünleri nerden uygun fiyata bulamama yardımcı olmanızdır. Sayacagım ürünleri kullanan bilen varsa bana fiyatlarını ve kullanısllı olup olmadıgını söylersenz cok tskkr ederim..
Cupra ön tampon
Ledli stoplar
Xenon farlar+sis
Pedal+ayak dayama seti
 
merhaba, üyelerimiz kısmında tanıyabilirmiyiz sizi.. :)

sorularına gelince; cupra on tampon fibercilerde bulabilirsin takriben 400 TL
ledli stoplar nette 350 TL
xenon far kiti : 150 tl
pedal+ayak dayama = 280TL ( orjinal haricinde nerde bulabilirsin bilmiyorum )
 
tskkr ederim tavsiye edebilceginiz fiberci varmı ? ve xenonlarla ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilirmisinz(markası vs.)?
 
özel mesaj attım..

xenona gelince kesinlikle monza marka al. Şu zamana kadar en az 6 değişik marka kullandım hiçbiri bunun kadar iyi değildi hatta mtec gold serisi bile..

tampona gelincede aracın siyah senin arabana cupra tampon gitmezki :S aerokit taktırsan ancak belli eder kendini ama yinede sen bilirsin :)
 
Bnde aero taktırmayı düsünüodum sonra düsündüm cogu kişide ondan var.Ama yinede tavsiyenizi dinleyebilirim :) bide led li stoplar acayip hosuma gidiyor ama bnm arkadsım golf e taktırmıstı cok sorun yasadı arabanın elektirik sistemleriyle acaba onada iyi bi marka önerebilirmisinz?
 
arkadaşının golfü en son kasamı? eğer oysa sorun yaşaması doğal senin aracında elektirk sorunu olmaz ama makyajlı kasalarda olur çünkü yeni kasalar ve makyajlı kasalar elektirk sistemi tamamen değiştirildi xenon far bile takmak neredeyse imkansız..
 
golf GT bi önceki kasaydı.. herhalde stopda bi sorun vardı :s
 
tamponları fiber alıcaksan bence hiç alma..
hem sağlıklı değil hem de doğru düzgün oturmuyo..
 
senin tamponlar orjinal mi? bi de stoplarında bi sorun yasamadıysan markasını ve nerden taktırdıgını ögrenebilirmiyim?
 
evet..
bi dönem Erya'da da satılıyodu hala var mı bilmiyorum..MS tuning ya da MS design olması lazım markası..4 farklı rengi var..beyaz, siyah, füme ve kırmızı zeminli..
 
Geri
Üst Alt