Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Astra 1.6 115 HP Edition mu? 1.2 Leon 2011 devam mı dersiniz?

kmr

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Nis 2011
Mesajlar
54
Arkadaşlar herkese iyi forumlar iyi akşamlar bu aralar kafamda dolanıyo bu karşılaştırma ve çokta kararsızım yeni astranın kasası ve iç dizaynı gayet hoşuma gidiyo ama arabamı satıp sonrasında alabiliceğim Yeni Astra 1.6 115 HP Edition olabiliyo sadece özellik olarak çelik jant yok geri kalan hepsi var neydeyse pek araştırmadım tabi yanlış söylemişte olabilirim.Kullanan memnun olan olmayan varsa yazabilir mi?Siz böyle bir seçim yapar mısınız?Ben Leondan çok memnunum ama Astranın yeni kasası ve 2012 olması sıfır olması biraz önde geliyo ne yapmalıyım 39.000 TL den veriyolar Yeni Astra 1.6 115 HP Edition'u.
 
Aracı aldığım arkadaş leondan sonra bahsettiğiniz aracı aldı bir ay sonra satıp BMW ye geçti Leonu aradığından yakınıyordu.. Ben kullandım Astra araç iyiydi alt devirleri biraz ölü onun dışında bi sıkıntısını görmedim içi çok güzel ama leona göre biraz dar gibi sanki ve biraz hantal geldi bana araç :eek:key:
 
hafta sonu arkadaşım geldi bahsettiğin aracın otomatik viteslisi var onda mangal için birkaç şey almaya giderken o kullandı ve şimdiki aklım olsaydı leon alrıdım dedi astra km de 40 kuruş yakıyormuş 2011 arabası 5000 km de
 
ya motor olarak leon tıp guncel kasa ıcın bence astra.
 
Açıkçası bende test aracı olarak Astra 140 beygirliğini kullandım ama otomatik vites olduğu için pek bişey anlamadığımı düşündüm leon daha iyi geldi ama arada kaldım otomatik olayına bağladım biraz.Ayrıca Yekta abi sen kullanmış olsan tam not verilmişti bence şuan mangalada bizde bekleriz
 
Aynen öyle yapıcam galiba abi alırsam gönlüm Sciroccodan yana zaten
 
Citroen yeni C4 de değerlendirilebilir bence, tabii illa değiştirmek gerekiyorsa.Confort plus makyajsız kasa Leon'lar ile aynı özelliklere sahip, birde otomatik dizel olursa tadından yenmez derim.
 
Geri
Üst Alt