Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni aracim ibiza hakkindaki sorularim

Apocaltique

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Eki 2013
Mesajlar
4
İyi forumlar, 3 gün önce Seat İbiza MK4 2008 1.4 Elegance 75 hp otomatik aracımı aldım bir kaç sorum var.

- Aracın kalan yakıtını litre cinsinden benzin müşürü hariç öğrenebilir miyim?
- Aracımın yakıt tüketimi nedir acaba ? (100km/lt) (Kuruş)
-Sorun yaşar mıyım ?
-Frene basınca acı bir gıııyyykkk sesi geliyor
-KM bölümünde ingiliz anahtarı işareti var bakımamı götürmeliyim. 35.000'km'de.


teşekkürler...
 
ıngılız anahtarı varsa buyuk ıhtımal bakımı gelmıstır aracın yada sole bır secenek daha var servıs dısında yapılan bakımlarda bazen servıs ısıgını sondurmeyı unutyrlar sen ıyısımı aracı bakıma sok ayrıca frene basınca sıkıntı varsa balatalardan olabılır dıye dusunuyorum dıger soruların hakkında bır bılgım yok mutlaka bılen arkadaslar yanıtlıycaklardır ;)
 
Hayırlı olsun güle güle kullanın... Ortalama Yakıt Tüketim: 6,2 lt / 100km


 
Yol bilgisayari yok sanırım şehir içi tüketimin 8-9 lt nin altına düşmez otomatik olduğu için frenden ses geliyor sa balata bitmiştir diskleri yemeden baktir yada düşük ihtimal pas yapmistir. Anahtar işareti bakım zamaninin gectigini gosteriyor servise gitmen lazım bakımdan sonra siliyorlar işareti.
LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Arkadaşlar araç frene basıldığında ön takımdan gacır gucur sesler geliyor, freni bas çek yapınca ses artıyor ve gıcırdama artıyor, aracı 40.000 bakımına götürünce belirticem, ön takımı elimize almayız umarım fatura kabarık gelmesin, bir de sıralı sistem takmayı kafama koydum atiker obdII var aklımda siz ne önerirsiniz
 
anormal derecede km yapmıyorsan bence gaz işine hiç girme , ben gaz çıktığından beri neredeyse gazlı araba kullanan biri olaraktan ıbızayı da alırken taktıracaktım amaa , önceki arabamda toyotaydı 1.33 cc gazlıydı , arada fazla bir fark yok yani gazla benzin arasında zaten benzin gaz arasındaki fiyat farkıda gün geçtikçe birbirine yaklaşıyor aynı zamanda lt birim fiyatı yanı sıra yanma ve 100km de aynı şartlarda gidildiğinde litre olarak harcama da gazda daha fazla biliyorsundur sende ..
 
Geri
Üst Alt