Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni araca ekleme için yardım

burakfatih

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Tem 2011
Mesajlar
73
Yaş
34
Ben seat ibiza 1.2 TDI araç aldım..Copa modeli..Araç pazartesi geliyor ve benim aklımdaki ilk şey arka tamponu azcık daha indirmek..Bunun için güzel bi tasarımı olan var mı?ya da bana bi fikir söylüyecek olan?
 
Kendınızı uyelerımız bolumunde tanıtınız..
 
alt parçayı boyattır etkili olucaktır görüntü açısından
 
Eyvallah Hüzeyir ben bi düşüneyim bu işi..İlk arabam olduğundan bu heyecan bendeki...Cama film çeksem beyaz arabada harika görünür gibime geliyo ama...
 
bence teslim aldıktan sonra bi süre hiç bişiyini ellemeyin..
 
Evet Yiğit öyle diyenler de çok ama arkası biraz kalkık olduğu için ben böyle bişi sitiyorum..Daha önce C3 kullandım(annemindi)..onun da arkası kalkık ya ondan bi artık arkasına ayar çekme isteği vardı zaten..
 
tamponun çizgisi bi şekilde aşağı çekilse bile sonrasında aracın başka yerlerine müdahale isteyebilir araba..sonuçta zaten bi tasarım ürünü ve komple bi sürü çizgiden oluşuyo..velakin tamponun altındaki plastik parça kolaylıkla yerinden çıkıyo olması lazım hatırladığım kadarıyla ve eğer araç siyah dışında bi renkse o plastik parçayı gövde rengine boyatırsanız tamponun profili istediğiniz gibi düşer..
 
1.2 TDI Copa olarak profilin düzenlendi.
 
hos geldiniz hayırlı ugurlu olsun aracınız
 
Geri
Üst Alt