Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni aracımla ilgili bazı sorunlar (Ankara)

lamerforum

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ağu 2011
Mesajlar
16
Arkadaşlar merhaba. 1.4 TSI Style aldım ben de yakın zamanda. Bazı sıkıntılarımı paylaşmak istiyorum sizle. 2009 üretim 2010 model araç.

1- Aynalar kumandadan kapanmıyor arkadaşlar. Manuel olarak orta panelden kapatmak gerekiyor araçtan çıkmadan önce. Kumanda tuşuna basılı tutsam da kapanmıyor. Ara sıra kapatsa da çoğu zaman kapanmıyor. Çok canımı sıkıyor.

2-Normalde arkadaşın aracında çıkan, bilgisayarın "vitesi yükselt" işareti benim aracımda çıkmıyor. Yazılımdan kaynaklandığını düşünüyorum bunun. Sizce nedir nedeni?

3- Sol arkadan bazı hız değerlerinde (eskiden 120 falandı şimdi 100 oldu) "VUUUUU" şeklinde ses geliyor. Bilyalarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Sizce?

4- Kumanda kabı çok eskimiş ve yenilemek istiyorum, nerede yenileyebilirim?

Ankara'da hiçbir yeri bilmiyorum, ortada kaldım. Doğuş OTO'nun kazıklarına da oturmak istemiyorum açıkçası. Bilen biri varsa ve yardımcı olabilirse bana, çok makbule geçer, cidden.
 
1.arkadasil oncelkle aracin hayirli osun aynalarn kumandadan kpatamaman nin nedeni kumanda arizali olabilir 2 .bos vervites yuseltme cubugunu benimkinde var ben bakmiyorum bile gerek yok vites yukseltme ve dusurme cubugu na uyarsan arac devirden cok dusuyor sadece yakit ekonomisi icin ama istersen bilgisayar ayarlarindan yapabilirsin 3. Ougultu kesinlikle bilyadan geliyor kisa zamanla yaptirmazisen zamanla ugultu dusuk hizda daha fazla ugultu yapacaktir buda insanin canini sikiyor bir an once yaptirmani tavsiye ederim.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: kfy
aracın hayırlı olsun..ankarada ilkim oto sana yardımcı olucaktır birçok sorunlarında
 
öncelikle aracın hayırlı olsun . sen bu sorunlarını İLKİM OTOMOTİV deki yasin ve burak ustaya dile getirirsen her türlü sorununla yakından ilgileneceklerdir.benim irtibat telefonum 0 532 423 70 43 Levent KARACA
 
Arkadaslar tesekkur ederim. 4. sorunu cozdum yeni kab alarak :D iSTANBUL-Maltepe'de bi anahtarci var. Her turlu kumandayi yapiyor, kargo da yapiyor.

Digerlerinin de nedeni belli ama su ayna katlanmama sorunu GERCEKTEN sinir bozucu hale geldi. 1 haftadir kapaniyordu ta ki dun yine basladi. Manuel olarak konsoldaki orta tusla kapatiliyor. Anlamiyorum gercekten sorun nerde. aynalarin ayarlamasinda da sorun var galiba. o tusla ilgili bir sorun oldugunu dusunuyorum. Araci Batikent Autoking'e verdim. Persembe aliyorum ordan cikista bi ilkime ugrayayim en iyisi. yardimlar icin tesekkurler. onerilere hala acigim :)
 
bende eskden seat toledo vardı ankaradan almıştım sakın iskitler e gitme yakta götütürler adamı ankara da şaşmaz sanayi iyidir 1 kaç farklı yerden fiyat alarak iş yaptırırsan randımanda alırsın daha da ucuz iş yaparlar!
 
Geri
Üst Alt