Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Aracımız 5F Leon 1.6 TDI DSG İle Devam

firozat

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Haz 2012
Mesajlar
736
Yaş
39
Bu sefer bende bir konu açmak istedim :D
Cuma günü tırdan inen aracı, Antalya Başarandan beklediğim evraklardan dolayı bugün teslim alabildim. Plaka-tescil işlemlerini kendim yaptım, plakayı henüz aracın üzerine takmadım. Plakayı kalınlaştırıp yapıştıracağım, şimdilik zamanım yok.
Aracı 9km de teslim aldım, kaskoyu yaptıramadığım için direk eve geldim şu an 19Km.de. Mk2 leondan sonra direksiyonu daha ince geldi, zamanla tecrübelerimi paylaşırım.
Araç 1.6 TDI DSG Style pakete ek olarak ekstadan, style plus1 paket, Sunroof, 17" Jant, Alcantra ve 5.8" media system plus içermekte. Şimdilik Adanada tekmişim :)
Üzerinde Pirelli Cintaro lastikler ile geldi, iyimidir lastikten pek anlamam. Yol bilgisayarında 25km menzil görünüyordu, zorlayarak 4.06LT/TLden 203liralık 50 litre mazot aldı. Pompa girişinin altındaki ufak delikten biraz fışkırtarak pompacı açılışı yaptı :D Önceki Leonda 54litreye yakın aldığımı hatırlarım. Bunların depo 50litreymiş sanırım. Laptopum ve vag-com kablomda yanımdaydı, plakaları beklerken staging (ibrelerin sona vurması) yaptım. OPS'nin yerini hatırlayamadım fazla uğraşmadım. Ekstradan açılacak diğer özelliklerin paylaşıldığı bir site vardı, forumda aradım bulamadım, hatırlayan varsa paylaşırsa sevinirim.
Antalyadan gelen paspaslar eski LEon paspasına benziyor sanki. Çünkü gaz pedalının olduğu yer açıkta. Bu yüzden havuzlu paspas ve bagaj havuzu almayı düşünüyorum. Almayı ve uygulamayı düşündüğüm bir kaç ufak şeyler var. Zamanla bu konudan onlarıda paylaşırım.. Şimdilik kısıtlı olan fotoğraflardan paylaşayım:
Bu aracı serviste ilk gördüğüm hali:

PDI için yıkamaya gittiğinde:

Buda bugün yıkanıp teslim için hazırlandıktan sonra:

Plakalar şimdilik camda duracak..
 
besyuzkere soledım ama gene soleyım hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız :D
 
bu kaçıncı bilmiyorum ama tekrardan yine yeniden hayırlı olsun :D güle güle eskit arabanı :)
 
allah kaza bela vermesin, tekerini düz bassın, kem gözlerden korusun fıratcım. Maşallah diyelim ve ağız tadıyla binmeyi nasp etsin rabbim...
 
Herkese katılıyorum, enfesssss, çok şık.. Kazasız Belasız Güle Güle Kullanın :eek:key:
 
Maşallah..

Aracınız hayırlı ugurlu olsun.

Çok şık duruyor. Güle güle kullanın.

Allah kaza bela vermesin.
 
Allah kaza bela vermesin, çok güzel duruyor maşallah, eski aracına göre kıyaslamalarını bekliyorum :)
 
Aracın hayırlı olsun güzel günlerde binmek nasip olsun.

Birde acılan özelliklerde yağmur sensörünü camları kapatmayı yapıyor. Ben yaptıracaktım bulamadılar çok güzel bir özellik araba kapalı bile olsa yağmur yağmaya başlayınca camları kapatıyor. Yurt dışında bir kaç forumda okumuştum bizde yapan çıkmadı daha
 
Araciniz hayirli olsun kazasiz belasiz insallah..rica etsem icinden resim paylasir misin ? Konsol ve koltuklar vs..
 
Geri
Üst Alt