Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni aracımı bugün teslim aldım...

007

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
2,619
Yaş
47
Arkadaşlar bugün golf 1.4 tsi act bmt dsg 140hp highline aracımı teslim aldım. İlk izlenimlerim gerçekten çok olumlu. Tamamen farklı bir sınıf gibi hissettiriyor. Motoru daha çözmedim. Zaman zaman 2 silindire düşüyor gaza yüklenince 4 silindire çıkıyor. Tecrübelerimi paylaşacağım..

bit.ly/c25MCx]
kw899.jpg
[/url]
bit.ly/c25MCx]
kw8bh.jpg

[/url]
]Hızlı
 
hayırlı olsun güle güle kullan
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: 007
hayırlı olsun güle güle kullan
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: 007
hayırlı ugurlu olsun dostum kzasız belasız gunlerde kullanman dılegıyle
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: 007
Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ediyorum. Ön öncelikle şunu söyleyeyim. Önceden a180 amg'nin testini yapmıştım. Bmw 1 serisini ya da a3'ü denemedim fakat şunu o kadar gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki golf7 a180 amg'den sürüş özellikleri kalite hissi ve keyif açısından daha üstün. Çok üstün demiyorum ama üstün. Yani dış görüntü ve öndeki yıldız dışında aradaki 20bin liralık farka pek değeceğini düşünmüyorum an itibariyle.. Şanzıman gerçekten motorla çok uyumlu.. Yalnızca 2 silindir şu ana kadar 2000 devirin altında devreden çıkıyor, sanırım alışmak gerekecek. Bir de çalıştırmak için kontağı tam çevirmek gerekiyor yarım çevirip kendisini çalıştırma olayını daha başaramadım..
 
hayırlı olsun kaan Allah kaza bela göstermesin tekerlerin düz bassın
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: 007
Geri
Üst Alt