Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Araç konusunda yardım

fatih.ctk

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Eki 2012
Mesajlar
4
Herkese selamlar. 27binlira bütçem var leon almayı düşünüyorum kafaya taktım alıcam yani inş :) staylance donanımlı olanı galiba leonun tam bilmiyorum ama. lpg'li almayı düşünüyorum bendeki bütce yeterlimi sizce 2006 modelini alabilirm galiba diye düşünüyorum alırken neye dikkat etmeliyim bu lpg konusunda özellikle, simit tüplü olanlar vizede falan problem yaratabilomuş nelere dikkat etmeliyim beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
 
almak istediğiniz araç lpg ye gayet uyumlu lpg de sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum bahsettiğiniz bütce ilede iyi bir araştırma ile 2006 temiz bir leon alabilirsiniz inşallah. Allahım gönlünüze göre versin.
 
inş abi bakalım araştırmalara başladım bayramda sonra nasip olursa denk gelirse alıcam ama bu simit tüp falan kafamı karıştırıyo vize'de falan problem olabiliyomuş nedir bu işin aslı astarı.
 
kardeşim bazı modellerde alt koruma bagalit 2006 model düsünüyosan sorun olmaz onlarda saç koruma var simit depo düşünüyosan aldıgın aracta buna dikkat et alt koruma bagalitse simit depoya onay vermiyorlar leon aracı zaten biliyorsun keyifle binecegin ve sende tutku yapacak bi arac hayırlısı olsun :eek:key:
 
simit depo olayı modeli düşük renault araçlarda uygun değil yenimodel ve arka tampon demiri olan yeni araçlarda hiç bir sorunu yok muayeneden rahatlıkla geçiyor bende 2010 model opel astra var simit takılı hiç bir sorun yok zaten taktıracağın yerde detaylı bilgiyi sorduğunda söyleyecektir.
 
Geri
Üst Alt