Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yeni araç hakkında yardım

kral_mzk

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Kas 2010
Mesajlar
2,723
Yaş
34
aracımı değiştirmeyi düşünüyorum..öncelikle kendı leonumu (26 bıde 2011 tsi)ne kadar satarım arabam cok temız vuruk vs yoktur.

bugun baktım 3.20d comfort sport sıyah renk beyaz dusuncem yok bu sefer. m paket kalmamıs gelmıcekmıste sızce alınırmı yada ne alabılırım? secenekler neler olabılır
 
nereden baktın ne kadar fiyat aldın ömer?
yarın beni ara sana alabilceğin en dip rakamı vereyim ;) 0534 982 14 82
 
3 serisi kasa değiştiriyor ve yeni motor seçenekleriyle geliyor,120 milyar verip kısa bir süre sonra eski kasa diye anılması hoş olmaz bence
 
Nisanda gelicekmis 60 bin euro baslangic paketi dendi bana. Babamin icinde 5 kasa var ara sira degis tokus edriz dir ama bakicaz
 
Ben sahibinden e bakıyorum leonlara ilginc bi durum var. 2011 1,4 TSI lar 0 ı 40.900 ken 15bın 30 bın cıvaraında araclar 0 dan pahalı rakamlar var .
 
Ne kadara saticam bilmiyorum kiyamiyorumda satmaya napcam
Bilmiyorum bugun bmw ye bindim insanin durusu degisio :)
 
320d almaya imkan varsa leon için hiç de için sızlamasın bence,el elden üstündür :)
 
BMW 3 lerin kasa değişeceğinden elden cıkarmak isteyenler var düşeşe düşürebilirsin belki (Tabi hala 80 bin euro isteyen şaşırmışlarda mevcut),Kasada değişse BMW dir sonucta..

Yanlız 3.20 d cokta az yakmıyor haberin olsun:) Şehir içi ortalama bizzat tarafımdan 8 küsürlerde ölçüldü,sakin kullanmama rağmen..
 
Peki can benil arabayi nekadara satabilirim? Sence kasa degismi cok sorun olurmu sonuc olarak bmw :)
 
Geri
Üst Alt