Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yeni araç alma arefesinde yardımınız rica..

zeynelkoc

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Kas 2010
Mesajlar
400
Yaş
38
2010 üzeri cupra ararken bıktım araç bulamamaktan ve sonunda astra j 140hp cosmo active select almaya karar verdim. chip vs yapıp araç bulana kadar idare edecem.

daha önce kullanmış olan varmı? fikir vereiblirmi nasıldır
 
Kalitesi,işçiliği iyidir:Şanzuman ve yakıtı kötüdür..
Şanzumanı konusunda fikrim yok fakat, kalite ve işçilik konusunda birde kesinlikle yakıt konusunda Gökhan abiye katılıyorum. Bir tanıdığım kullanıyor ve sürekli yakıt konusunda söylenip duruyor.
 
1.6 astra j kullanıyorum yaklaşık 3 aydır ve arabayı full yaptırdım kısmetse yakında son rütuşlar bitecek ve resim ekleyeceğim opelsizasla formu var genel anlamda memmunlar ama yakıt konusu 1.4 tsi leonla çok bir farkı yok varsada öyle çok afaki değil tavsiye edebileceğim bir araç,,,,
 
Benim Bildiğim Astra 1.6 ya LPG siz Binilmez;)

Ama Tecrübeli arkadaşlarında bildiği bişeyler vardır muhakkak:eek:key:
 
Benim Bildiğim Astra 1.6 ya LPG siz Binilmez;)

Ama Tecrübeli arkadaşlarında bildiği bişeyler vardır muhakkak:eek:key:


selçuk zeynelin sorduğu 1,4 turbo 140 lık [MENTION=40]PATRON[/MENTION] dada var o en güzel cevabı verecektir
 
Ozaman Ben Şunu Rahatça Söyleyebilirim 125 lik motordan farkı yok performans olarak hatta çok irdelenirse Astranın daha da geriden takip ettiğini söyleyebilirim kendi tecrübelerimden:eek:key:
 
140 bg'lik araç çok ideal. Şunu rahatlıkla belirteyim ondaki konfor mercedes, bmw de şuanda yok gönül rahatlığıyla iddialı şekilde belirtebilirim inanılmaz araba. Kendi arabamı satıyorum eğer düşünürsen 43.500 TL'ye kadar bırakıyorum. A6 aldık boşa çıktı şaunda arabam :)Arka tamponda 7-8 cm cizik vardı lokal boya yapıldı başka hiç bir kusuru yok eğer düşünürsen tabi.

Opel Astra 1.4 T Cosmo Model 45.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 103975412
 
Abi rocco vardı bir ara tekrar niye aynısından düşünmedin? bende şuanda araç bakıyorum bütçe 60 ila 65 arasi ne düşünülebilir? ( Ayrıca Fikir verirseniz iyi olur )
 
Geri
Üst Alt