Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni 520i...Bmw de Türkiyenin vergi sistemine uydu:)

igci_01

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Ocak 2010
Mesajlar
4,547
Yaş
36

Mercedes-Benz’in 1.6 lt hacimli E180′i tanıtmasının ardından,BMw, 5 Serisi için 1.6 lt’lik motor seçeneğine yer vereceğini duyurdu.
İşte yeni modelin firma tarafından paylaşılan detayları:
Yeni BMW 520i, 55.000 Euro’dan başlayan anahtar teslim fiyatı ile BMW sürüş keyfini daha da geniş bir kitleye yayıyor.
Yeni BMW 520i, 170 beygir gücündeki 1.592 cc’lik TwinPower Turbo motoru sayesinde 0’dan 100 km/sa hıza sadece 8,7 saniyede çıkarken, 226 km/sa’lik maksimum hıza ulaşabiliyor. 250 Nm torku ise 1500 devir/dak’dan itibaren sağlayabiliyor ve performanstan taviz vermiyor.
Tüm bunları ise 100 km’de ortalama 6,7 lt yakıt tüketerek elde edebiliyor.
Standart olarak 8 ileri otomatik şanzıman ile sunulan Yeni BMW 520i, pürüzsüz vites geçişleri ve sessiz iç kabini sayesinde konforlu bir yolculuk sağlıyor.
Segmentinin en çok tercih edilen otomobili, yenilenen ön ve arka tampon yapısı, yeni ön ve arka led far tasarımları, yeni dış renk ve iç döşeme seçeneklerini, 170 beygir gücündeki 1.592 cc’lik TwinPower Turbo motoru ile birleştiriyor.
İsteğe bağlı olarak, Modern Line, Luxury Line ve M Sport olmak üzere 3 farklı Line seçeneği ile alınabilen yeni BMW 520i, böylece farklı zevklere hitap edebiliyor.
Birçok teknolojik yeniliğe sahip olan Yeni BMW 5 Serisi, dokunmadan açılabilen ve aynı şekilde dokunmadan kapatılabilen bagaj kapağına da sahip.
Navigasyon donanımı ile birlikte gelen, dokunmatik yüzeye sahip yeni i-Drive butonu ise parmak ucuyla yazı yazabilmeye imkan tanıyor.
Farklı karakterdeki sürüş modları arasında seçim yapmaya olanak tanıyan Dinamik Sürüş Kontrolü’ne yeni eklenen “Seyir Modu” sayesinde, 50-160 km/sa arasındaki hızlarda sürücünün ayağını gazdan çekmesiyle, aktarma organlarının motordan ayrılması sağlanarak yakıt tüketimi asgari seviyeye indiriliyor ve sadece rüzgârla yol alan yelkenli bir tekne gibi akıcı bir seyir sağlanıyor.
Türkiye pazarında 2013’ün ilk yarısında 2.255 adet satış ile en yakın iki rakibinin toplamından daha fazla satış adedine ulaşan BMW 5 Serisi, Ağustos ayı itibarıyla piyasaya sunulacak yenilikleriyle hem dünyadaki hem de Türkiye’deki liderliğini pekiştirecek.
Alıntıdır...
 
motor-şanzuman-yakıt. diyecek hiç bişey yok. makyajı daha fazla bekliyordum bu arada, farlar ve ön tamponda ufak detaylar harici birşey göremedim
 
Geri
Üst Alt