Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni İbiza ST

runo91

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Şub 2013
Mesajlar
12
Yaş
33
Arkadaşlar bende yakın zamanda ibiza sportrouer 1.2 tsi dsg aldım arac daha yeni olduğu için hakim değilim fazla kullanan,bilen arkdşlar aracın yakıt tüketimi,tutuşu vs.hakkında bilgi verebilr mi acaba?Teşekkürler.
 
Araç TSI DSG mi Yoksa 1.2 Atmosferik mi ?
 
aracınız hayırlı olsun sizi üzmez tabii siz onu üzmezseniz birde dsg rahatlığı var ,güle güle binin kazasız belasız
 
Aracım tsi dsg.Aracı kullanırken sessizlik harika.Motordan gram ses yok.Yalnız ilk 50 tl benzin aldım 85.kikometrede ışık yandı iki çizgiye düştü.O biraz moral bozdu ama daha araba 90 kmde.motor daha açılmadı düzene girer herahalde.
 
hayırlı olsun aracınız yakıt ölçümünü öyle sağlıklı yapamazsınız yakıt uyarı lambası yandıgında 7 lt civarı yakıt oluyor o yüzden ölçüm için en sağlıklısı depo fulleyip 100km sonra tekrar fullemek
 
önce fulluyoruz depoyu, 100 km sonra ne kadar kalırsa kalsın, bir daha fulluyoruz yani değil mi?ama yinede aracın motorunun bi açılması lazım değil mi çünkü daha çok yeni.3000-4000 den sonra sağlıklı bi istatstik alırım herhalde.
 
hesaplaması en kolay method bu diye böyle dedim aynen dediğiniz gibi 100km sonra yeniden fulleyince deponuz kaç lt alırsa 100 kmde okadar yakıt tüketmişsiniz demektir
 
Ben alırken yok demişlerdi. Meğer mağazada yokmuş :D güzel araba hayırlı olsun güle güle kullanın.
 
eyv.grkm teşkkrlr fikir için.Saol Deniz inş.hayırlı olur seninde anladığım kadryla 1.2tsi dsg nasıl memnunsun değil mi?
 
Hayırlı olsun aracınız. 1.4 85 bg 2011 modelini 0 km alıp 1 yıl kullandım. Cok keyifli bir arabadir. Yakitiniz zamanla düşecektir merak etmeyin. 5000 km civarinda yakıt tüketimi oturur.
 
Geri
Üst Alt