Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni İbiza RCD510

AL441

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Eki 2010
Mesajlar
176
Yaş
35
Selam arkaşlar aracıma dokunmatik ekran takmak istiorum. olmuşken orjinal bişeler olsun istiyorum. İbizaya RCD 510 uyarmı takılıyor mu veya bunun bilgisini nerden alabilirim? servise sordum taıkılıp takılımayacagını. servis bilmiyorum getir deneyelim dedi :) bende alıp olmazsa boşa masraf etmeyim diyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. olurmu veya kimden fikir alabilirim? şimdiden teşşekür ederim...
 
http://www.youtube.com/watch?v=o5wz9qLBNXw

Abi bu uyuyor bu ekran oluyorsa rcd 510 neden uymasın diye dusunuorum. bu ekrarnın modeli pioneer AVIC-F20BT ölçülerini bilmioyrum tam olarak internetten araştırdım fakat bulamadım. RCD 510 ile aynı ise olur yani ama bunu nerden öğrenecem bilemiyorum.İnternetten araştırdım ama bulamadım.
 
boyle bişe alsak acılısta seat yazabilrimiyiz?
 
Geri
Üst Alt